Zaslal: st 09. listopadu 2005 14:31 Předmět: Cannon PowerShot A 75
Fotím výše uvedeným fotoaparátem a tak nějak jsem se s ním sžil. Posílám, dle mého názoru, vydařené foto, ale rád přivítám konstruktivní kritiku nebo typ na nějaké fígle.
Martine fotka je výborná!!! Sice na ní není houba, ale to je fuk. Kdybych chtěl fotit orosenou houbu tak se mi to hodí. Z které strany na to svítilo světlo? Fotil jsi makrem? Clona? Čas?
P.S.: Nevím jak je možné, že jsi dokázal poslat fotku jako anonymní uživatel neboť by to udájně jít nemělo. V každém případě doporučuji se vždy přihlásit. Zaškrtni si automatické přihlášení a budeš mít pokoj. Pokud k tomu máš dotaz (tedy ne k fotce) tak to napiš do tomu určeného fóra = "Budování těchto stránek ...."
No, fotografie je v protisvětle, ale v rozptýleném. Posílám ještě jednu, která byla focena současně - propředstavu o osvětlení a ocituji tam údaje z foťáku.
Automatickou registraci mám, ale nějak se to pere, když vyplním své jméno do políčka "uživatel".
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory