Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Kyj?
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Určovna - Vše okolo určování hub
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Maka01

PříspěvekZaslal: ne 29. listopadu 2009 18:16
  Předmět: Kyj?
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Asi jsem také našla nějaký ten kyj. Byl tam ale sám, žádné desítkynebo stovky dalších. Crying or Very sad

49.64 kB    
Kyj.jpg
   Kyj.jpg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vlkodlak

PříspěvekZaslal: po 30. listopadu 2009 3:23 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Je tam vidět spousta listí a samotný objekt zájmu je malinkatý uprostřed. Obrázek má opět kolem 50 kB, opravdu to neumíš nafotit více zblízka a dát sem podrobnější fotku? Z tohohle nikdo nic nepozná. Sad
javas

PříspěvekZaslal: po 30. listopadu 2009 7:59 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Je to opravdu blbě rozpoznatelné, ale spíš to vidim na kuřátečko svrasklé.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Maka01

PříspěvekZaslal: po 30. listopadu 2009 19:27 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

O tom, jak vypadá fotka pro web nerozhoduju já, ale moje Vista. Už mi zablokovala 3 programy na dělání fotek, foťák i tiskárnu. Pokud se program pokouším přesto otevřít, oznámí mi, že se neznámé médium domáhá vstupu. Dál už nic psát nebudu, protože bych se dopustila urážky nejmenované mamutí firmy, a to se na tomhle fóru nesmí.
JARIN

PříspěvekZaslal: po 30. listopadu 2009 21:49 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tak si pořiď starý dobrý XPčka Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ZK

PříspěvekZaslal: út 01. prosince 2009 13:52 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

To nebude Vistou, ale uživatelem. Tady XPéčka nepomůžou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: út 01. prosince 2009 15:17 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Pokud někdo umí používat XPéčka a nikoli Visty, tak XPéčka rozhodně pomohou Wink Po krátkodobé zkušenosti s Vista mi to přijde velmi uvěřitelné Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Vlkodlak

PříspěvekZaslal: st 02. prosince 2009 4:36 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Vzhledem k množícím se stížnostem na svůj projev budu reagovat jen výjimečně, stručně a s rozvahou.

Problém bych viděl v OSI layer 8. Varianta operačního viru s tím nemá mnoho společného.
javas

PříspěvekZaslal: st 02. prosince 2009 8:09 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

To nebude programem, ale focením. Pokud fotíš celek, nemáš detail... Sad Jinak úprava obrázků, aby Ti to Vista neblokovala, je nejjednodušší v malování, které je součástí každého Windowsu, howg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 02. prosince 2009 12:10 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Ohledně úprav obrázků ... zkusil bych téma ve fotoradně: například http://www.damyko.info/ForumA/viewtopic.php?t=976
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Určovna - Vše okolo určování hub Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru