Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Pes houbař
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
flassch

PříspěvekZaslal: po 27. srpen 2007 20:33
  Předmět: Pes houbař
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Většině z Vás hledají houby roztomilé dětičky, já je nemám, takže mě hledá houby moje zlobivé štěňátko. A přišla na to sama Smile

183.95 kB    
pes houbař.jpg
   pes houbař.jpg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
krtenek

PříspěvekZaslal: po 27. srpen 2007 20:39 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

A cože to našla? Razz Nějakou bedlu?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
flassch

PříspěvekZaslal: po 27. srpen 2007 20:43 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Přesně tak a ještě hřib hnědý, utrhla si ho sama

164.05 kB    
pes houbař2.jpg
   pes houbař2.jpg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
krtenek

PříspěvekZaslal: po 27. srpen 2007 20:44 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Jaký páníček, takový pes.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 29. srpen 2007 9:52 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Máš skvostnýho pejsana! Smile
Patrný Ladislav

PříspěvekZaslal: so 06. února 2010 23:51 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

tak jsem si pořídil pomocnici do lesa, ale zatím se jen zajímá o jablíčka a kde by co rozkousala, případně rozcupovala Very Happy

195.88 kB    
Bublina
Bublina.jpg
   Bublina.jpg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 08. února 2010 7:51 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Smile Teď to půjde samo neb vypadá velmi uvědomile a oddaně Wink
jarda

PříspěvekZaslal: po 08. února 2010 15:53 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Nádhera Exclamation Přesně takovou mám už 7 let. V lese je se mnou pořád, ale na houby kašle.
Patrný Ladislav

PříspěvekZaslal: st 10. února 2010 23:20 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

tak jsem si pro jistotu k Bublině ještě pořídil hledače hub přímo z lesa Laughing

venku jim začíná být docela krutě, a tak se mi potulují okolo baráčku po zahradě, tak jim tam přilepšuji(aspoň trochu sena), sice mi za odměnu okusují konce větví u ovocných stromků, ale ty stejně budu zkracovat, takže škoda zatím nulová

172.81 kB    
srnec
srnec.jpg
   srnec.jpg
umelec

PříspěvekZaslal: so 13. února 2010 17:47
  Předmět: hledači
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Šel jsem loni borůvčím a najednou jsem ucítil vůni syrovinek začal jsem okolo rejdit a bylo tam naleziště, starý i mladý kousky, samozřejmě páchly ty starý rozložený.Tak mě napadlo že psi by to museli vyčuchat na dálku stačilo by je jen vycvičit na vůni syrovinky Idea
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru