Zaslal: ne 16. května 2010 23:32 Předmět: Choroš poloplástvový?
Nevím, pořád v nich mám cirkus. Chvíli po nálezu tohoto jsem našel svrchu zcela identické plodnice, které ale neměly rourky plástvovité,ale skoro neznatelné,jako má Ch. měnlivý a pod. Těchto s plástvovitými bylo na listnatých větvích hodně.
Bobe díky. Vlkodlaku, o tom odkazu vím a není mi to z něj jasný,stejně jako u předchozích chorošů co jsem sem dal,proto jsem se zeptal a vložil ho do určovny. Jsem radši,když mi sem někdo napíše jeho názor na určení,popř. důvod proč tomu tak je. Že sem vložíš odkaz,kde se dá dost o nich dočíst je chvályhodný,ale titulek "nebudem se opakovat" je jaksi navíc.
Souhlas, je to tak lepší, ale v tom odkazu co ti dal Vlkodlak to vysvětlení je ... póry nad 1 mm hodně protáhlé, okraj klobouku chlupatý, růst na jaře ... 100% shoda, řekl bych.
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory