Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Jidášovi uši - úlovek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
BILL ZČ

PříspěvekZaslal: ne 20. června 2010 19:26 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

a ještě jedno foto, začal jsem ouško sbírat letos, nějak mě to chytlo, už mam dvě pěstírny Very Happy

174.49 kB    
P5250001aa.JPG
   P5250001aa.JPG
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 21. června 2010 5:57 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Jakouže to máš pěstírnu na jidáše?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
BILL ZČ

PříspěvekZaslal: po 21. června 2010 20:37 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Vlastně jsem se o této houbě dozvěděl od kamaráda, má zahrádku a chatku v Nepomuku, měl pár klacků bezu pod okapem a říkal že za rok nasuší sklenici, i v zimě pokud nemrzne sbírá, nejdříve jsem si od něj vzal asi dvě větve , občas sem to polil , nic víc, a letos na jaře jsem se vypravil u rodičů kolem bývalého JZD, a zjistil jsem že roste skoro na každém druhém bezu, tak na houby s pilkou a domů s klackem Very Happy , tak jsem jednu založil u rodičů a druhou u dílny , tu mam pronajatou , jsem uříz okap a zase posbíral několik větví kolem statku, ale je to hlavně o počasí si myslim
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Pěstírna - Pěstování hub Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru