Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Podivné chování stránek.
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lenochod

PříspěvekZaslal: pá 27. srpen 2010 9:57
  Předmět: Podivné chování stránek.
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Kliknu li na oranžovou ikonku nových nepřečtených příspěvků,samovolně mě to odhlásí (vidím vedle sebe odkazy Registrace a Přihlášení).A samozřejmě,budu li chtít na něco zaslat odpověď,objeví se mi u formuláře CAPTCHA.Je to ale podivné odhlášení,vidím totiž svůj nick mezi přihlášenými uživateli.Zjistil jsem to teprve včera po několikadenní nepřítomnosti.Už předtím mě nějaký čas kliknutí na onu oranžovou ikonku nepřečtených příspěvků hodilo na horní okraj stránky namísto na ony příspěvky.Když jsem se posunul na dolní okraj stránky,tyto příspěvky se jevily jako už přečtené (ikonka u nich nebyla oranžová).Máte to někdo taky tak nebo máte jiné podobné zjištění ? Nebo se to děje jen mně ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: so 28. srpen 2010 21:20 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

to je divné! ... je vás více?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Teri

PříspěvekZaslal: ne 29. srpen 2010 6:58 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Mi se to stávalo u jiných stránek, zkus si vymazat cookie a pak napiš, zda to porád blbne, případně to zkus v jiném prohlížeči než používáš běžně.
Lenochod

PříspěvekZaslal: po 30. srpen 2010 1:22 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Cookie občas vymažu ale zkusit v jiném prohlížeči,na to jsem nevzpomněl.Dík,zkusím.
Lenochod

PříspěvekZaslal: po 30. srpen 2010 1:39 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Hmmm,v Internet Exploreru (běžně jedu v Mozille Firefox) všechno v pohodě.Takže to je problém na mé straně.Asi budu muset někdy přecejen zkusit ten prohlížeč překopat,třeba na mailu na Centrum.cz se mi nezobrazuje malý náhled na doručené obrázky.V IE vše OK.Omlouvám se za ten poplach a dík. Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru