Založen: 31. 08. 2008 Příspěvky: 193 Bydliště: Mladá Boleslav
Zaslal: pá 27. srpen 2010 9:57 Předmět: Podivné chování stránek.
Kliknu li na oranžovou ikonku nových nepřečtených příspěvků,samovolně mě to odhlásí (vidím vedle sebe odkazy Registrace a Přihlášení).A samozřejmě,budu li chtít na něco zaslat odpověď,objeví se mi u formuláře CAPTCHA.Je to ale podivné odhlášení,vidím totiž svůj nick mezi přihlášenými uživateli.Zjistil jsem to teprve včera po několikadenní nepřítomnosti.Už předtím mě nějaký čas kliknutí na onu oranžovou ikonku nepřečtených příspěvků hodilo na horní okraj stránky namísto na ony příspěvky.Když jsem se posunul na dolní okraj stránky,tyto příspěvky se jevily jako už přečtené (ikonka u nich nebyla oranžová).Máte to někdo taky tak nebo máte jiné podobné zjištění ? Nebo se to děje jen mně ?
Založen: 31. 08. 2008 Příspěvky: 193 Bydliště: Mladá Boleslav
Zaslal: po 30. srpen 2010 1:39
Hmmm,v Internet Exploreru (běžně jedu v Mozille Firefox) všechno v pohodě.Takže to je problém na mé straně.Asi budu muset někdy přecejen zkusit ten prohlížeč překopat,třeba na mailu na Centrum.cz se mi nezobrazuje malý náhled na doručené obrázky.V IE vše OK.Omlouvám se za ten poplach a dík.
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory