Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 2508 Bydliště: Klášterec nad Ohří
Zaslal: ne 05. prosince 2010 9:10 Předmět: Pošťák
Když jsem chtěl k soukromé zprávě připojit přílohu, vyskočila na mě tato hláška:
Promiň, ale maximální povolená délka souborů v soukromých zprávách byla překročena. Prosím, smaž některé ze starších příloh tvých přijatých/odeslaných soukromých zpráv.
Smazal jsem tedy všechny (dvě) přílohy, ale nic se nezměnilo, přestože na úvodní stránce Pošťáka mi to hlásí: Tvůj přílohový box je z 0% plný.
Tak jsem to zkontroloval ... je povolena pouze jedna příloha. Každopádně se spíše uvažovalo o zakázání příloh zcela neboť to supluje existující služby emailu a tudíž to jen zabírá místo.
V jedné zprávě je povolena jedna příloha, ale navíc je zde omezení celkové velikosti příloh ve složkách pošty každého uživatele. SZ z tohoto důvodu není tím pravým prostředkem na předávání objemnějšího obsahu.
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory