Zaslal: pá 04. února 2011 6:25 Předmět: Mykologický sborník ČMS
Jen jsem tak nějak chtěl trochu pochválit právě vyšlé číslo Mykologického sborníku ČMS. Téměř tématicky zaměřené číslo, tentokráte na chřapáče, mi přišlo velmi k chuti. Chybí jen přidat klíč a mikroznaky Ale kdyby bylo každé číslo takto pěkně na jedno téma, já byl bych spokojen.
Založen: 08. 07. 2009 Příspěvky: 1379 Bydliště: Veselí nad Moravou
Zaslal: pá 04. února 2011 10:51
Jak jen vám závidím. Já jsem si sborník objednal před měsícem, přišla mi zpráva ze sekretariátu, ale od té doby nic. No, snad brzy přijde. Věřím, že to bude hezké počtení _________________ ---
RAM
Do lesa se dá jít vždy. Když tam člověk nenajde houby, tak tam najde houby
Založen: 08. 11. 2005 Příspěvky: 2638 Bydliště: Ústí nad Labem
Zaslal: pá 04. února 2011 13:32
pá února 04, 2011 10:51 am ram2007 napsal:
Jak jen vám závidím. Já jsem si sborník objednal před měsícem, přišla mi zpráva ze sekretariátu, ale od té doby nic. No, snad brzy přijde. Věřím, že to bude hezké počtení
Kdyby nepřicházel, je to důvod znovu kontaktovat sekretariát. Jediný možný výsledek by měl být ten, že Sborník přijde. Nebo že by objednávka zněla až na rok 2011?
Jen jsem tak nějak chtěl trochu pochválit právě vyšlé číslo Mykologického sborníku ČMS. Téměř tématicky zaměřené číslo, tentokráte na chřapáče, mi přišlo velmi k chuti. Chybí jen přidat klíč a mikroznaky Ale kdyby bylo každé číslo takto pěkně na jedno téma, já byl bych spokojen.
Jedná se o dvojčíslo, proto je tak výživné... _________________ ;°|<
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory