Založen: 13. 03. 2010 Příspěvky: 378 Bydliště: Týnec nad Sázavou
Zaslal: ne 13. února 2011 10:45 Předmět: Houby na Branické Skále v Praze
Ahoj všichni, nedávno jsem se byl podívat na Branické Skále v Praze a na místní informační tabuli psali, že zde vzácně vyrůstá A. vittadinni. Chtěl jsem se zeptat, jestli máte někdo o tom nějaké infornace, nebo jen jestli autoři nevěděli co do tabule napsat. Mimochodem mám to kousek od práce, tak kdyby se tato informace potvrdila, mohl bych v létě třeba lokalitu sledovat pro ČMS.
Založen: 08. 07. 2009 Příspěvky: 1379 Bydliště: Veselí nad Moravou
Zaslal: po 14. února 2011 16:27
No, já jsem tam byl před mnoha lety, tehdy ještě ne jako amatérský mykolog, tak to nemůžu potvrdit. Ale co můžu potvrdit jsou slova Martina Kříže. Na některých zdánlivě nezajímavých stanovištích roste sice většinou hub málo, ale když už tak je to něco zajímavého.
Jinak o A. vittadini z této oblasti mám taky info jen z červeného sezmamu, takže v tomto směru nepomůžu _________________ ---
RAM
Do lesa se dá jít vždy. Když tam člověk nenajde houby, tak tam najde houby
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory