Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
svíticí houby
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Patrný Ladislav

PříspěvekZaslal: čt 21. července 2011 14:18
  Předmět: svíticí houby
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

dnešní zpráva z netu, to by jsme mohli na houby Neonothopanus gardner i v noci Very Happy

http://www.novinky.cz/koktejl/238649-houbicky-svitici-ve-tme-jeste-nevyhynuly-po-170-letech-je-vydal-destny-prales.html?ref=boxE
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Roman Manak

PříspěvekZaslal: čt 21. července 2011 15:47
  Předmět: Re: svíticí houby

čt 21. července 2011 14:18 Patrný Ladislav napsal:
dnešní zpráva z netu, to by jsme mohli na houby i v noci Very Happy

http://www.novinky.cz/koktejl/238649-houbicky-svitici-ve-tme-jeste-nevyhynuly-po-170-letech-je-vydal-destny-prales.html?ref=boxE

No to je bomba. Nic takového nikdo nikdy neviděl. Svítící houby. Světě zboř se Smile Smile Smile Novinky.cz opět přišly s bombou a informovaly o něčem naprosto úžasném. Ale teď vážně

Na Novinkách se nedá zdaleka všemu věřit. Jsem amatérský astronom, meteorolog a mykolog a téměř každý článek z těchto oblastí mě přivádí k úžasu. Tolik nesmyslů a překroucených věcí se jen tak nevidí. Hlavně že je z toho senzace a desetitisíce lidí tomu věří. Mnohokrát jsem přímo Novinkám psal, že píší bludy. Myslíte, že mi odpověděli? Ani ťuk. Je to prostě Blesk v elektronické formě. Pro "normální" lidi fantazie, pro zasvěcence naprostý brak. Dobře se to čte, pro zasvěcence je to humor Smile

A teď zpátky k tématu. Svítící houby jsem viděl už mockrát. Netvrdím, že při svítících václavkách se dá číst, ale proč, proboha, z toho dělají takovou senzaci?

Do lesa se dá jít vždy. Když tam člověk nenajde houby, tak tam najde houby
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 22. července 2011 8:43 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Rame, je potřeba si uvědomit, že novinky a spol nejsou místem pro amatéry či zasvěcence !!! V důsledku autocenzury nemohu detailněji popsat pro koho to je Smile
Nicméně pokud se najde houba po tolika letech ... je-li to pravda - je to úžasné Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Martin Kříž

PříspěvekZaslal: čt 28. července 2011 22:10
  Předmět: Re: svíticí houby

čt července 21, 2011 3:47 pm ram2007 napsal:
Tolik nesmyslů a překroucených věcí se jen tak nevidí. Hlavně že je z toho senzace a desetitisíce lidí tomu věří. Mnohokrát jsem přímo Novinkám psal, že píší bludy.

Souhlasím, a už jen pro forma doplňuji, že houba toho jména samozřejmě neexistuje. Co chtít taky od Novinek, že?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru