No to je bomba. Nic takového nikdo nikdy neviděl. Svítící houby. Světě zboř se Novinky.cz opět přišly s bombou a informovaly o něčem naprosto úžasném. Ale teď vážně
Na Novinkách se nedá zdaleka všemu věřit. Jsem amatérský astronom, meteorolog a mykolog a téměř každý článek z těchto oblastí mě přivádí k úžasu. Tolik nesmyslů a překroucených věcí se jen tak nevidí. Hlavně že je z toho senzace a desetitisíce lidí tomu věří. Mnohokrát jsem přímo Novinkám psal, že píší bludy. Myslíte, že mi odpověděli? Ani ťuk. Je to prostě Blesk v elektronické formě. Pro "normální" lidi fantazie, pro zasvěcence naprostý brak. Dobře se to čte, pro zasvěcence je to humor
A teď zpátky k tématu. Svítící houby jsem viděl už mockrát. Netvrdím, že při svítících václavkách se dá číst, ale proč, proboha, z toho dělají takovou senzaci? _________________ ---
RAM
Do lesa se dá jít vždy. Když tam člověk nenajde houby, tak tam najde houby
Rame, je potřeba si uvědomit, že novinky a spol nejsou místem pro amatéry či zasvěcence !!! V důsledku autocenzury nemohu detailněji popsat pro koho to je
Nicméně pokud se najde houba po tolika letech ... je-li to pravda - je to úžasné
Založen: 08. 11. 2005 Příspěvky: 2638 Bydliště: Ústí nad Labem
Zaslal: čt 28. července 2011 22:10 Předmět: Re: svíticí houby
čt července 21, 2011 3:47 pm ram2007 napsal:
Tolik nesmyslů a překroucených věcí se jen tak nevidí. Hlavně že je z toho senzace a desetitisíce lidí tomu věří. Mnohokrát jsem přímo Novinkám psal, že píší bludy.
Souhlasím, a už jen pro forma doplňuji, že houba toho jména samozřejmě neexistuje. Co chtít taky od Novinek, že?
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory