Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SPKS
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Roman Manak

Založen: 08. 07. 2009 Příspěvky: 1379 Bydliště: Veselí nad Moravou
|
Zaslal: po 22. srpen 2011 7:28 |
 |
|
No tak za prvé mi to připadá jako SPAM. Je sice pravda, že takováto knížka by spoustě lidí tady by mohla být užitečná, to ale na věci nic nemění, když je to pouze zkopírovaný text, který u této knížky najde člověk v každém internetovém knihkupectví, které knížku nabízí.
Co takhle nějaký vlastní názor? Četl/četla jsi tu knížku, když tady o ní píšeš?
A za druhé je to trochu s křížkem po funuse, ne? Knížka vyšla před dvěma lety...
_________________ ---
RAM
Do lesa se dá jít vždy. Když tam člověk nenajde houby, tak tam najde houby |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SPKS
|
Zaslal: út 23. srpen 2011 20:01 |
 |
|
Ahoj,
omlouvám se za nevhodně formulovaný přispěvek. Na diskusním fóru jsem poprvé. Uveřejněná zpráva není žádný spam. Knihu jsem četla a tu anotaci, co najdeš údajně na každém internetovém knihkupectví, sama vytvářela. Nevím tedy, proč bych nemohla používat svůj vlastní autorský text. Štve mě akorát, jakým způsobem distributor KOSMAS oslovuje, resp. neoslovuje, čtenáře, kterým by se mohla tahle skvělá knížka hodit. Dozvěděla jsem se z ní opravdu zajímavé věci o houbách, a to mám už dva vysokoškolské tituly a třetí na cestě, a taky se mnohokrát dobře pobavila. Houbaři jsou zvláštní národ a já je moc obdivuju. Jarda Svoboda, který knížku napsal, nejen sbírá neuvěřitelné houby (takové, co běžný člověk v životě neviděl) na neuvěřitelných místech, ale zajímá se o všechno okolo hub. Sám si knihu ilustroval, a protože má k tomu patřičné vzdělání, tak opravdu kvalitně. Jestli je knížka už dva roky stará, tak jí to pranic neubírá na kráse. Takže pokud se najde někdo jako já, kdo nepotřebuje houby nacpat akorát jenom do smaženice nebo do zavařovaček, tak mu ji vřele doporučuji.
Eriola
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: st 24. srpen 2011 6:46 |
 |
|
út srpen 23, 2011 8:01 pm SPKS napsal: |
Ahoj,
omlouvám se za nevhodně formulovaný přispěvek. |
Rozhodně není proč se omlouvat! Ta kniha tu ještě nikde není zmiňována, a tak je moc dobře, že má vlastní téma! Ram se asi trochu unáhlil žijeme v rychlé době
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Roman Manak

|
Zaslal: st 24. srpen 2011 6:54 |
 |
|
Jojo, unáhlil jsem se. Ale právě to, že šlo pouze o zkopírovanou anotaci, mi připadlo jako reklama vydavatele... No řekněte který vydavatel by nechtěl mít zdarma reklamu na knížku o houbách na asi nejnavštěvovanějším houbovém serveru v ČR.
_________________ ---
RAM
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

|
Zaslal: st 24. srpen 2011 6:56 |
 |
|
DAMyko není nejnavštěvovanější ... a jinak, reklamu si tu může každý dát zadarmo (až do odvolání), pokud bude neagresivní a k houbové tématice. Reklama přeci není jenom špatná
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Roman Manak

|
Zaslal: st 24. srpen 2011 7:01 |
 |
|
út 23. srpen 2011 20:01 SPKS napsal: |
Ahoj,
omlouvám se za nevhodně formulovaný přispěvek. Na diskusním fóru jsem poprvé. Uveřejněná zpráva není žádný spam. Knihu jsem četla a tu anotaci, co najdeš údajně na každém internetovém knihkupectví, sama vytvářela. Nevím tedy, proč bych nemohla používat svůj vlastní autorský text. Štve mě akorát, jakým způsobem distributor KOSMAS oslovuje, resp. neoslovuje, čtenáře, kterým by se mohla tahle skvělá knížka hodit. Dozvěděla jsem se z ní opravdu zajímavé věci o houbách, a to mám už dva vysokoškolské tituly a třetí na cestě, a taky se mnohokrát dobře pobavila. Houbaři jsou zvláštní národ a já je moc obdivuju. Jarda Svoboda, který knížku napsal, nejen sbírá neuvěřitelné houby (takové, co běžný člověk v životě neviděl) na neuvěřitelných místech, ale zajímá se o všechno okolo hub. Sám si knihu ilustroval, a protože má k tomu patřičné vzdělání, tak opravdu kvalitně. Jestli je knížka už dva roky stará, tak jí to pranic neubírá na kráse. Takže pokud se najde někdo jako já, kdo nepotřebuje houby nacpat akorát jenom do smaženice nebo do zavařovaček, tak mu ji vřele doporučuji.
Eriola |
Tak to bych se měl omluvit já. Ale pro příště bych volil trochu jiný přístup než jen zkopírovanou anotaci (i když jsi teda její autorkou). Pak to opravdu vypadá jak nevyžádaná reklama.
Apropo - o knížce vím už delší dobu, ale v kamenném obchodě jsem na ni zatím nenatrefil. A v internetovém knihkupectví jsem dosud nenašel náhled aspoň pár stránek. A zajíce v pytli nechci kupovat. Nebyl by nějaký náhled? (snad se tím neporuší autorský zákon)
_________________ ---
RAM
|
Návrat nahoru |
|
 |
Roman Manak

|
Zaslal: st 24. srpen 2011 7:13 |
 |
|
st 24. srpen 2011 6:56 Bob napsal: |
DAMyko není nejnavštěvovanější ... a jinak, reklamu si tu může každý dát zadarmo (až do odvolání), pokud bude neagresivní a k houbové tématice. Reklama přeci není jenom špatná  |
Tak mi řekni, které houbové stránky u nás jsou navštěvovanější. Tím myslím ale opravdu dobré stránky, ne nějaké článjky o houbách v internetovém |Blesku
_________________ ---
RAM
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sley Čestný člen

Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 1594 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Zaslal: st 24. srpen 2011 8:55 |
 |
|
st 24. srpen 2011 7:13 ram2007 napsal: |
Tak mi řekni, které houbové stránky u nás jsou navštěvovanější. |
Tak to by mě taky zajímalo...
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

|
Zaslal: st 24. srpen 2011 9:00 |
 |
|
Nejnavštěvovanější jsou tuším odjakživa www . nahouby . cz
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michal Mikšík

|
Zaslal: st 24. srpen 2011 9:26 |
 |
|
Jediné místo, kde se dá tato kniha koupit v kamenném obchodě je knikupectví Academia na Václ. nám. v Praze. Jinak je to moc sympatická kniha. Svým konceptem zcel odlišná od ostatních.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Roman Manak

|
Zaslal: st 24. srpen 2011 10:15 |
 |
|
st 24. srpen 2011 9:26 Michal Mikšík napsal: |
Jediné místo, kde se dá tato kniha koupit v kamenném obchodě je knikupectví Academia na Václ. nám. v Praze. Jinak je to moc sympatická kniha. Svým konceptem zcel odlišná od ostatních. |
Díky za odpověď. Ale jeden uživatel(ka) mi soukromou zprávou sdělil(a) že ta kniha není až takový trhák. Proto bych rád viděl nějaké ukázky předtím než bych si ji koupil.
_________________ ---
RAM
|
Návrat nahoru |
|
 |
SPKS
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
JETHRO Čestný člen

Založen: 09. 11. 2005 Příspěvky: 1922 Bydliště: Roudnice nad.Labem
|
Zaslal: út 13. září 2011 11:31 |
 |
|
pozor velký výskyt hříbkařů,ostatní houby budou zničeny a půda rozryta jak od prasat
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|