Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Je to Smrž?
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Určovna - Vše okolo určování hub
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
GS
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá 05. května 2006 17:14
  Předmět: Je to Smrž?
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Vyrostlo nám to na zahradě. Jsem ze Smržova a myslím si že by to mohl být Smrž? Díky za radu......

148.69 kB    
IMGP2147.JPG
   IMGP2147.JPG
Pepa
Čestný člen

PříspěvekZaslal: pá 05. května 2006 17:30 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Je to krasavec Smrž pražský. Jedlý a chutný.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 05. května 2006 17:31 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Smrž to je a jedlej taky - jsou jedlý všichni Smile Ale jak určujete který je který mi tedy fakt jasný není Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Pepa
Čestný člen

PříspěvekZaslal: pá 05. května 2006 17:39 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Bobe. Zde právě to stanoviště usnadňuje určení. Roste právě na místech ovlivněné člověkem, ale proč to teda nevím.
Je fakt že včera jsem našel po cestě do hospody S. obecného a to v před zahrádce nedávno poryté a upravené hráběmi ještě tam byly vidět ty rýhy
GS
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá 05. května 2006 19:02 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Díky....Máme jich tam na kousku asi 20.....
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Určovna - Vše okolo určování hub Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru