Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Problémy s odesíláním příspěvků
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Roman Manak

PříspěvekZaslal: út 24. ledna 2012 20:53
  Předmět: Problémy s odesíláním příspěvků
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Před chvílí jsem posílal příspěvky ke tří různým tématům. Vždy šlo o krátký text a jednu přiloženou fotku. Ale s odesláním byl problém. Musel jsem mnohokrát kliknout na tlačítko "Odeslat" než se to skutečně odeslalo. Vždycky to hodilo jen náhled, až tak na po sedmé nebo na po osmé se příspěvek konečně odeslal. Nevíte čím by to mohlo být? Tuším, že to nebude příipojením, protože jej mám celkem rychlé

Do lesa se dá jít vždy. Když tam člověk nenajde houby, tak tam najde houby
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu  
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 25. ledna 2012 9:32 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

"Ale nakonec" to funguje Smile Nebyl jsi při odesílání příliš rychlý?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky  
Roman Manak

PříspěvekZaslal: st 25. ledna 2012 9:50 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

st 25. ledna 2012 8:32 Bob napsal:
"Ale nakonec" to funguje Smile Nebyl jsi při odesílání příliš rychlý?

Nevím, myslím, že moc rychlý jsem nebyl, prodleva mezi jednotlivými příspěvky byla určitě víc než minuta. Ale máš pravdu, že to nakonec fungovalo. Jen to bylo trochu otravné, když bylo potřeba tolikrát stisknout tlačítko odeslat Smile

Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt 26. ledna 2012 9:09 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Někdy se mi to také stane. Vždy "pomohlo", když jsem trochu počkal ... jsem si otevřel ještě jedno okno, tam odeslal jiný příspěvek, pak se vrátil sem a odeslal ho, Chce to tuším alespoň 5 vteřin mezi kliky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky  
Roman Manak

PříspěvekZaslal: čt 26. ledna 2012 9:15 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

čt 26. ledna 2012 8:09 Bob napsal:
Někdy se mi to také stane. Vždy "pomohlo", když jsem trochu počkal ... jsem si otevřel ještě jedno okno, tam odeslal jiný příspěvek, pak se vrátil sem a odeslal ho, Chce to tuším alespoň 5 vteřin mezi kliky.

OK, když to někdy nepůjde, tak to zkusím. Večer snad budu přidávat nějaké příspěvky s fotkama, tak uvidíme Smile

Roman Manak

PříspěvekZaslal: čt 26. ledna 2012 9:54 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tak jsem to vyzkoušel dřív než jsem čekal. Teď jsem odesílal tři příspěvky s přílohami a šlo to bez problémů. Tak nevím, kde předtím byla chyba

Tori

PříspěvekZaslal: st 18. září 2013 10:38 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Reaguji na tento příspěvek: http://www.damyko.info/ForumA/viewtopic.php?p=61271#61271
st 18. září 2013 0:20 b.gun napsal:
při listování zpět mi to prohlížeč ukládá opakovaně jako nový příspěvek.

Standardní praxe je, že skript, který ukládá zprávu poté právě z tohoto důvodu přesměruje (buď sám na sebe nebo na uložený příspěvek). Tady se zobrazí na chvíli nabídka, ale když na nic nekliknu, tak se pak stejně automaticky přesměruje na ten nový příspěvek. Nevím, proč to phpBB řeší zrovna takhle, nicméně - není někde v nastaveních, aby to rovnou (tj. ještě v PHP) přesměrovalo? Případně by šlo ten skript poupravit. Tím by se zabránilo duplicitnímu odesílání totožných zpráv.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru