Zaslal: pá 28. dubna 2006 14:07 Předmět: Soutěž - Návrh ikon DAMyko - zadání
Předpokládám, že mnoho z Vás má zkušenosti s úpravou obrázků a fotografií. Svěřuji Vám proto do rukou podobu grafické prezentace tohoto webu na Internetu a vyhlašuji soutěž na návrh sady "oficiálních" ikon stránek DAMyko.
Sadu budou tvořit tři ikony ve standardních rozměrech:
- 88x33 - banner pro grafický odkaz na internetových stránkách, může být i ve více barevnných variantách
- 32x32 - velká ikona pro umístění v adresním řádku prohlížeče (ne IE), seznamu oblíbených stránek, nebo pro umístění odkazu na ploše
- 16x16 - malá ikona pro umístění v adresním řádku prohlížeče (ne IE), nebo seznamu oblíbených stránek
Formát obrázků bude :
bitmapový, nekomprimovaný, nebo bezztrátově komprimovaný: GIF, TIFF, BMP atd. (ne JPG)
Způsob přijímání návrhů:
návrhy zasílejte na adresu m.kunz@atlas.cz (to jsem já Lupo). Pokud svůj návrh do uzávěrky změníte, zařadím samozřejmě poslední verzi. Můžete také zaslat návrhů více.
Doba trvání soutěže:
pokud jde o různé srandičky, jste při jejich tvorbě velice pohotoví, takže to nebudeme zbytečně natahovat a návrhy budeme přebírat do neděle 21.května
Vyhodnocení soutěže:
V rámci rovných šancí při hodnocení zveřejním všechny návrhy najednou po uzávěrce a nebudou uvedena jména autorů, pouze pořadová čísla odpovídající pořadí v jakém mi je pošlete. Hodnocení provedeme kolektivně, stejně jako u fotografií, tedy anketa, známkování + slovní hodnocení a to vše do neděle 4.června
Podmínkou soutěže je samozřejmě to, že vítězný autor poskytne své dílo k bezplatnému používání pro server DAMyko a odměnou mu budiž naše chvála až navěky ... amen.
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory