Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ivo

|
Zaslal: čt 04. května 2006 15:14 Předmět: Oblíbené |
 |
|
Měl bych dotaz: jakým způsobem se dá u jednotlivých příspěvků zapnout nebo vypnout [oblíbené]?
_________________ Dík, Ivo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: čt 04. května 2006 16:16 |
 |
|
Víceméně nelze.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivo

|
Zaslal: čt 04. května 2006 18:37 Předmět: Oblíbené... |
 |
|
Ve Fórum/Didkuze jen tak...../Škodlivost hub mi bliká jako "oblíbené", tak jsem si myslel, že se to dá nějak ovládat a že to jen neumím najít...
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lupo Site Admin

|
Zaslal: čt 04. května 2006 18:44 |
 |
|
Tak to je čistě záležitost tvého prohlížeče, zde žádné funkce pro manipulaci s Oblíbenými (IE) či Záložkami (Moz) nejsou implementovány.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivo

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lupo Site Admin

|
Zaslal: pá 05. května 2006 8:31 |
 |
|
Ahááá ... tak tohle je "chyba" doslovného překladu. V originále je tam "Popular" a překladatel to vzal jako "Oblíbené", což je pravda, ale v našich podmínkách se to shoduje s názvem funkce pro ukládání odkazů v microsoftím prohlížeči. V diskusních fórech to bývá někdy označováno jako "Horké téma" "Žhavé téma", nebo tak nějak. Tedy téma, které překročí jistou hranici nárůstu počtu příspěvků. Jednoduše řečeno "Kde to žije, tam je ..." zobrazena tato ikonka "Oblíbené". Asi Microsoftu nezbyde nic jiného, než aby si tu funkci přejmenoval
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: pá 05. května 2006 8:32 |
 |
|
Já ti rozumím!  Domnívám se, že když je v nějakém Tématu více příspěvků tak se automaticky označí jako oblíbené ... možná lze v administraci tento parametr upravit (já bych ho schutí vypnul zcela) ... nemá to co do činění se "záložkami" ... tam si lze každou URL adresu každého fóra či každého tématu uložit obvyklým způsobem.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivo

|
Zaslal: pá 05. května 2006 8:41 Předmět: Oblíbené... |
 |
|
Lupo dík, tomu již rozumím - já jen nevěděl, proč na mě některé ty ikonky mrkají a myslel jsem si, že to mohu ovládat....
|
Návrat nahoru |
|
 |
|