Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Roman Manak

Založen: 08. 07. 2009 Příspěvky: 1379 Bydliště: Veselí nad Moravou
|
Zaslal: út 24. ledna 2012 20:53 Předmět: Problémy s odesíláním příspěvků |
 |
|
Před chvílí jsem posílal příspěvky ke tří různým tématům. Vždy šlo o krátký text a jednu přiloženou fotku. Ale s odesláním byl problém. Musel jsem mnohokrát kliknout na tlačítko "Odeslat" než se to skutečně odeslalo. Vždycky to hodilo jen náhled, až tak na po sedmé nebo na po osmé se příspěvek konečně odeslal. Nevíte čím by to mohlo být? Tuším, že to nebude příipojením, protože jej mám celkem rychlé _________________ ---
RAM
Do lesa se dá jít vždy. Když tam člověk nenajde houby, tak tam najde houby |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: st 25. ledna 2012 9:32 |
 |
|
"Ale nakonec" to funguje Nebyl jsi při odesílání příliš rychlý? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Roman Manak

|
Zaslal: st 25. ledna 2012 9:50 |
 |
|
st 25. ledna 2012 8:32 Bob napsal: |
"Ale nakonec" to funguje Nebyl jsi při odesílání příliš rychlý? |
Nevím, myslím, že moc rychlý jsem nebyl, prodleva mezi jednotlivými příspěvky byla určitě víc než minuta. Ale máš pravdu, že to nakonec fungovalo. Jen to bylo trochu otravné, když bylo potřeba tolikrát stisknout tlačítko odeslat  _________________ ---
RAM
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: čt 26. ledna 2012 9:09 |
 |
|
Někdy se mi to také stane. Vždy "pomohlo", když jsem trochu počkal ... jsem si otevřel ještě jedno okno, tam odeslal jiný příspěvek, pak se vrátil sem a odeslal ho, Chce to tuším alespoň 5 vteřin mezi kliky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Roman Manak

|
Zaslal: čt 26. ledna 2012 9:15 |
 |
|
čt 26. ledna 2012 8:09 Bob napsal: |
Někdy se mi to také stane. Vždy "pomohlo", když jsem trochu počkal ... jsem si otevřel ještě jedno okno, tam odeslal jiný příspěvek, pak se vrátil sem a odeslal ho, Chce to tuším alespoň 5 vteřin mezi kliky. |
OK, když to někdy nepůjde, tak to zkusím. Večer snad budu přidávat nějaké příspěvky s fotkama, tak uvidíme  _________________ ---
RAM
|
Návrat nahoru |
|
 |
Roman Manak

|
Zaslal: čt 26. ledna 2012 9:54 |
 |
|
Tak jsem to vyzkoušel dřív než jsem čekal. Teď jsem odesílal tři příspěvky s přílohami a šlo to bez problémů. Tak nevím, kde předtím byla chyba _________________ ---
RAM
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tori
|
Zaslal: st 18. září 2013 10:38 |
 |
|
Reaguji na tento příspěvek: http://www.damyko.info/ForumA/viewtopic.php?p=61271#61271
st 18. září 2013 0:20 b.gun napsal: |
při listování zpět mi to prohlížeč ukládá opakovaně jako nový příspěvek. |
Standardní praxe je, že skript, který ukládá zprávu poté právě z tohoto důvodu přesměruje (buď sám na sebe nebo na uložený příspěvek). Tady se zobrazí na chvíli nabídka, ale když na nic nekliknu, tak se pak stejně automaticky přesměruje na ten nový příspěvek. Nevím, proč to phpBB řeší zrovna takhle, nicméně - není někde v nastaveních, aby to rovnou (tj. ještě v PHP) přesměrovalo? Případně by šlo ten skript poupravit. Tím by se zabránilo duplicitnímu odesílání totožných zpráv. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|