Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Zmarazeni a..... zase zmarazeni
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Mykologie - trochu vědečtější diskuze
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hodado
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt 28. února 2013 19:19
  Předmět: Zmarazeni a..... zase zmarazeni
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Ahoj, na podzim jsem nasel krasnou hlivu, tepelne jsem ji zpracoval do polevky (na thaisky zpusob((dost paliva)) a dal ji na mrazacek, v prubehu ccasu ji ale spolubydlici vyndali, nechali rozmrznout a opet ulozily na mrazak. Tedjsem to opet vyndal a vypada to ze by to mohlo byt k jidlu, co si o tom myslite>> dik.
Roman Manak

PříspěvekZaslal: čt 28. února 2013 21:03
  Předmět: Re: Zmarazeni a..... zase zmarazeni
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

čt 28. února 2013 18:19 hodado napsal:
Ahoj, na podzim jsem nasel krasnou hlivu, tepelne jsem ji zpracoval do polevky (na thaisky zpusob((dost paliva)) a dal ji na mrazacek, v prubehu ccasu ji ale spolubydlici vyndali, nechali rozmrznout a opet ulozily na mrazak. Tedjsem to opet vyndal a vypada to ze by to mohlo byt k jidlu, co si o tom myslite>> dik.

Já na tohle nejsem odborník, ale obecně se nedoporučuje jíst opakovaně rozmražované houby. Po rozmražení začínají docela brzy rozkladné procesy, při nichž se můžou uvloňovat zdraví ne zrovna prospěšné látky. Ale jestli jsi dal do mražáku brzy po jejím rozmrznutí, asi bych v tom problém neviděl

Do lesa se dá jít vždy. Když tam člověk nenajde houby, tak tam najde houby
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Mykologie - trochu vědečtější diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru