Zaslal: čt 28. února 2013 19:19 Předmět: Zmarazeni a..... zase zmarazeni
Ahoj, na podzim jsem nasel krasnou hlivu, tepelne jsem ji zpracoval do polevky (na thaisky zpusob((dost paliva)) a dal ji na mrazacek, v prubehu ccasu ji ale spolubydlici vyndali, nechali rozmrznout a opet ulozily na mrazak. Tedjsem to opet vyndal a vypada to ze by to mohlo byt k jidlu, co si o tom myslite>> dik.
Založen: 08. 07. 2009 Příspěvky: 1379 Bydliště: Veselí nad Moravou
Zaslal: čt 28. února 2013 21:03 Předmět: Re: Zmarazeni a..... zase zmarazeni
čt 28. února 2013 18:19 hodado napsal:
Ahoj, na podzim jsem nasel krasnou hlivu, tepelne jsem ji zpracoval do polevky (na thaisky zpusob((dost paliva)) a dal ji na mrazacek, v prubehu ccasu ji ale spolubydlici vyndali, nechali rozmrznout a opet ulozily na mrazak. Tedjsem to opet vyndal a vypada to ze by to mohlo byt k jidlu, co si o tom myslite>> dik.
Já na tohle nejsem odborník, ale obecně se nedoporučuje jíst opakovaně rozmražované houby. Po rozmražení začínají docela brzy rozkladné procesy, při nichž se můžou uvloňovat zdraví ne zrovna prospěšné látky. Ale jestli jsi dal do mražáku brzy po jejím rozmrznutí, asi bych v tom problém neviděl _________________ ---
RAM
Do lesa se dá jít vždy. Když tam člověk nenajde houby, tak tam najde houby
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory