Zaslal: út 24. června 2014 10:22 Předmět: Laminární box pro bezpečnou práci s myceliem - nabídka
Dovolím si malou inzerci a to jen z toho důvodu, že je k věci a úzce souvisí s pěstováním hub.
Mám v plánu odprodat svůj první laminární box vlastní výroby. Je vybaven výkonným 300W ventilátorem, kvalitním HEPA filtrem třídy H14 rakouské firmy TROX (filtrační výkon dostatečný pro operační sály a prostory s mimořádně vysokými nároky na sterilitu vzduchu), osvětlením pracovní plochy, sterilizací pracovního prostoru 9W germicidní zářivkou a běžným prachovým předfiltrem. Vše plně funkční. Dosud jsem v něm pracoval, nadělal jsem v něm stovky (no, spíš tisíce) houbových sadeb s naprosto minimální kontaminací. Nyní mám ale nový laminár, konečně tovární výroby.
Box poslouží někomu, kdo chce svou práci s myceliem posunout na vyšší úroveň, množitelům masožravých rostlin a orchidejí, vyznavačům PF teku... Cenu komponent mohu doložit fakturami. Info o ceně soukromou zprávou, jen osobní odběr (box váží asi 40 kg).
89.59 kB
Celkový pohled - dřevotřísková skříň dobře utěsněná silikonem, prachový předfiltr, sklo nad pracovní plochou, vybaveno výkonným a kvalitním ventilátorem 300W.
Elektroinstalace trošku amatérská. Všechny spotřebiče se připojují "natvrdo", šňůrou bez vypínače. Germicidní lampu nutné připojit přes spínací hodiny (nesmíte pracovat se zapnutou UVC lampou), výkon ventilátoru se reguluje zásuvkovým stmívačem.
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory