Jenou jsem hledala na netu informace o sterilních substrátech (chtěla jsem se dovědět, jestli je možno místo autoklávu či tlakového hrnce použít mikrovlnku) a dostala jsem se na "magické houbičky". Je tam moc pěkný praktický a obsažný návod na výsev houbových spor na agar, kultivace a následně očkování substrátů. Určitě to zpracovali pro pěstování jiných hub, ale proč by to nešlo využít i třeba pro hlívy či polničky...
ty jo... o pestovani hub ve sklepe jsem slysel, na mulcovacce jsem videl, ale pestovat houby na internetu, no to je panecku zajimave hobby _________________ kulihrasek, spise fotograf nez mykolog
Zaslal: ne 28. května 2006 17:52 Předmět: Samyco - pěstírna
Oni ty stránky v samycu zrovna měněj, ale dá se jít na původní verzi. On šéfík týhle firmy je můj milovanej kamarád a já se ho pořád snažim přemluvit, ať se sem na damyko taky přihlásí....a on na mě kašle. Ach jo.
Je přímo nabitý texty, odkazy, videa jsou také ... prostě super!!!
Jo děkujeme, podpisy až na letišti.
Supertupík vám všem děkuje. Zase až tam moc ty stránky nechvalte. Je to jen koníček to amatérské pestování hub. Mimo jiné už dlouho mi nioc nevyrostlo (tedka zrovna nepšstuji) jen z EUROpalet mě vyrostlo Jidášovo Ucho.Každopádně děkuji za podporu.
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory