Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bob Site Admin

Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Horst
Založen: 30. 06. 2006 Příspěvky: 406 Bydliště: Klášterec nad Ohří
|
Zaslal: pá 08. září 2006 23:41 Předmět: Příspěvek |
 |
|
Rád přispěju. Určitě bych si pořídil tričko a hrníček. Třeba bych v lese poznal Damykáře  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Radek Doležal Čestný člen
Založen: 16. 07. 2006 Příspěvky: 492 Bydliště: Smrkový Týnec (okr. Chrudim)
|
Zaslal: so 09. září 2006 7:04 Předmět: Re: Příspěvek |
 |
|
A už jsme dva. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pepa Čestný člen

|
Zaslal: so 09. září 2006 9:20 |
 |
|
Taky rád přispěji. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 09. 11. 2005 Příspěvky: 676 Bydliště: Červený Kostelec
|
Zaslal: so 09. září 2006 21:04 |
 |
|
Samozřejmě rád přispěju a hrníček nebo tričko klidně přiberu. _________________ jp. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rkhonza Čestný člen

Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 283 Bydliště: Solnice-Orlické hory
|
Zaslal: so 09. září 2006 21:25 |
 |
|
Také rád přispěji, je to na dobrou věc.
rkhonza |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mirda21

Založen: 23. 08. 2006 Příspěvky: 41 Bydliště: Dolany u Klatov
|
Zaslal: po 11. září 2006 0:51 |
 |
|
Dobrý nápad rád přispěju a nebudu sám.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Copajetotuto

|
Zaslal: po 11. září 2006 8:29 |
 |
|
jojo . Jen ta trička by neměla být bílá, aby v lese nelákala klíšťata  _________________ Jarda alias Copajetotuto |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

|
Zaslal: po 11. září 2006 8:55 |
 |
|
Bílá klíšťata neláká !!! Naopak výhoda bílých věcí je, že jsou na tom ty potvůrky včas vidět !!! Obecně se doporučuje chodit ve světlém. No, kdyžtak tuto diskusi počněme znovu v tématu o odstraňování klíšťat
Tož k věci, jistě nejednoho z nás těší zájem o sponzorování stránek vlastními prostředky. Anketa je prostě průzkum jak jsme na tom a co lze očekávat ... závěr? Je to skvělé. Pro tento rok je již problém vyřešen a DAMyko bude brzy disponovat prostorem ca. 2 GB ... příští rok by mohla být i tato hranice překročena a pak by bylo asi vhodné už nějak přikročit ke společnému financování. Takže až za rok Avšak trička nebo hrnečky na kávu či talíře na houbovku či čepice kšiltovky či tak něco podobně ... pokud by to chtěl někdo zařídít, ať si založí téma a sebere pár návrhů, něco si společně vybereme, necháme vytisknout a na příští sezónu již vyrazíme ve stejnokrojích jeden šik 
Naposledy upravil Bob dne po 11. září 2006 9:03, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Copajetotuto

|
Zaslal: po 11. září 2006 8:59 |
 |
|
tak ti nevím... sem kdysi viděl nějaké broučkaře, kteří zjišťovali a lapali klíšťata v lese tak, že tahali lesem bílý lajntuch.. ale sem to fakt asi nepatří. _________________ Jarda alias Copajetotuto |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vojta

|
Zaslal: po 11. září 2006 20:29 Předmět: Sponzorování těchto stránek |
 |
|
Jsem přesvědčen,že pro dobrou věc,jakou DAMyko určitě je,každý kdo se na jeho stránkách něčemu přiučí a dozví se řadu zajímavých věcí nebude nikdo litovat nějakou korunu.Když si odpustí denně pár cigaret, nebo jedno pivo,tak to ve své kase ani nepozná!Tož, ogaři du do teho s vama aj s tím piviskem...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
flassch

|
Zaslal: út 12. září 2006 13:34 |
 |
|
Taková kávička z Damykáčka by nebyla k zahození. Taky mile rád přispěju 8) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jorix

Založen: 07. 09. 2006 Příspěvky: 15 Bydliště: Praha - střední Posázaví
|
Zaslal: st 13. září 2006 0:44 |
 |
|
Jsem tu novej, ale stránky sa mi páči vela, takže mile rád přispěju! Krom toho mám rád hrníčky, trička a ostatní nesmysly s potiskem, takže dobrej nápad!
Jo, a bílý tričko do lesa ideální, beru! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mat60 Čestný člen

|
Zaslal: st 13. září 2006 13:30 |
 |
|
A co tak kalendář. Mi by se moc líbil pořádný nástěnný kalendář. Jenže k tomu je potřeba počáteční kapitál pro vytištění. Triko bílé barvy spíše nechci - po dvaceti minutách v lese by mě pak nemuseli pustit do autobusu . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

|
Zaslal: st 13. září 2006 14:21 |
 |
|
Nooo, agentůr/firem, které to dělají je na internetu k dohledání mnoho. Ceny odpudivé až akceptovatelné ... háček to má jediný ... někdo by si musel dát tu práci ... vydyndat fotky, poupravit, donést do firmy, nechat udělat, z vlastní kapsy zaplatit, a pak distribuovat ostatním ... je to vcelku risk. Na druhou stranu si myslím, že pokud by tu udělal fórum, kde by ukázal fotky co tam budou, řekl kolik to bude stát ... jistě by sehnal nějaké tutové odběratele, stejně tak jako třeba částečné pokrytí nutných investic ... říká, se, že jsem DAMyko založil abych na tom vytřískal jednou hodně prachů   ... klidně si je někdo na DAMyku vytřískejte za mne ... namám na to čas Ale případnému hrdinovi rád zaplatím dopředu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|