Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
mini houbicka.. pazderecek?
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Určovna - Vše okolo určování hub
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
witch

PříspěvekZaslal: st 22. listopadu 2006 12:20
  Předmět: mini houbicka.. pazderecek?
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

na zbytku blize neurcene vetve (mozna dub) jsem nasla tuhle krasnou malou hubku..

zprvu byla bila.. po uschnuti zacala hnednout a zacala mi silne pripominat Matuv Pazderecek paluskovity, co je na fotce v sekci noviny.. mozna to tedy bude stejna rodina

melo to tak 2 mm maximalne.. bylo to hodne elasticke za vlhka, ciste bile, pak hnedave jako barva mlecne cokolady s sedavym nedechem
prirostle na stopce

(bohuzel fotka je velka bidasnouzi Razz .. malen jsem u toho zavarila ten muj fotak Laughing )

108.69 kB    
11/2006 birmingham
mrnous 1.JPG
   mrnous 1.JPG

mat60
Čestný člen

PříspěvekZaslal: st 22. listopadu 2006 12:40 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Slizovka to bude. To ale je asi vše, co se z té fotky dá poznat Laughing. Pokud to mělo uvnitř toho rosolu něco jako stopku, která probíhala až nahoru, pak by to mohl být pazdereček, jinak nevím.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
witch

PříspěvekZaslal: st 22. listopadu 2006 17:28 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

predem upozornuju, ze tuhle fotku sem davam jenom proto, aby bylo videt, co ta hubka dela barevne!! .. videt je tam nic, to ja vim.. Laughing
.. ale prisahaaam, ze stopku to ma.. jestli probiha az nahoru, to videt pouhym okem vazne neni, stejne to uz nezjistim, jelikoz jsem je pri snaze o fotku, na ktere je neco videt, zdemolovala.. Razz

- kdyz to bylo suche, bylo to o dost tmavsi, do hneda a nelesklo se to.. ted jsem to nechala zmoknout.. ma to nadech ruzove a okrove

84.06 kB    
mini vyrez X2.JPG
   mini vyrez X2.JPG

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Určovna - Vše okolo určování hub Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru