Založen: 17. 10. 2006 Příspěvky: 464 Bydliště: okres Benešov
Zaslal: st 22. listopadu 2006 12:20 Předmět: mini houbicka.. pazderecek?
na zbytku blize neurcene vetve (mozna dub) jsem nasla tuhle krasnou malou hubku..
zprvu byla bila.. po uschnuti zacala hnednout a zacala mi silne pripominat Matuv Pazderecek paluskovity, co je na fotce v sekci noviny.. mozna to tedy bude stejna rodina
melo to tak 2 mm maximalne.. bylo to hodne elasticke za vlhka, ciste bile, pak hnedave jako barva mlecne cokolady s sedavym nedechem
prirostle na stopce
(bohuzel fotka je velka bidasnouzi .. malen jsem u toho zavarila ten muj fotak )
Slizovka to bude. To ale je asi vše, co se z té fotky dá poznat . Pokud to mělo uvnitř toho rosolu něco jako stopku, která probíhala až nahoru, pak by to mohl být pazdereček, jinak nevím.
Založen: 17. 10. 2006 Příspěvky: 464 Bydliště: okres Benešov
Zaslal: st 22. listopadu 2006 17:28
predem upozornuju, ze tuhle fotku sem davam jenom proto, aby bylo videt, co ta hubka dela barevne!! .. videt je tam nic, to ja vim..
.. ale prisahaaam, ze stopku to ma.. jestli probiha az nahoru, to videt pouhym okem vazne neni, stejne to uz nezjistim, jelikoz jsem je pri snaze o fotku, na ktere je neco videt, zdemolovala..
- kdyz to bylo suche, bylo to o dost tmavsi, do hneda a nelesklo se to.. ted jsem to nechala zmoknout.. ma to nadech ruzove a okrove
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory