Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jurášek
|
Zaslal: st 08. listopadu 2006 19:06 Předmět: Slušný web |
|
|
Tady jsem našel něco málo lepší ceny než na jiných dostupných stránkách. Mnou vybraný fotoaparát je Canon EOS 400. Zásilka je rychlá, mohu doporučit. A taky, konečně jsem si nadělil předježíška ! Absence digifoťáku je opravdu špatná.
http://www.megafoto.cz/ _________________ Jirka |
|
Návrat nahoru |
|
|
gekko Čestný člen
|
Zaslal: st 08. listopadu 2006 19:36 |
|
|
Mam dobre zkusenosti, navic komunikuji v cestine, doporucuji. Jenom jestli to neni nepovolena reklama |
|
Návrat nahoru |
|
|
Bob Site Admin
Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: čt 09. listopadu 2006 8:54 |
|
|
Nakupoval jsem u nich ... bezkonkurenční ceny a fungují rychle a vše vcelku kvalitně balí. Problémy mají tuším pouze s dodávkou českých manuálů. Obvykle je to však alespoň v angličtině a tak jsem s nimi nijak o český manuál nebojoval.
Naposledy upravil Bob dne čt 09. listopadu 2006 9:19, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
|
InKaso
|
Zaslal: čt 09. listopadu 2006 9:16 |
|
|
Jirko to se dobře nakupuje, když v nabídce mají všechny foťáky s 16% DPH. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jurášek
|
Zaslal: čt 09. listopadu 2006 9:19 |
|
|
Máš pravdu Bobe, ceny vskutku vynikající, navíc veliká výhoda s DPH, které neúčtujou při DIČ. Co říkáš na nástupce Canonu 350 400stovce ?
Já byl toliko nadšen, že jsem neodolal. _________________ Jirka |
|
Návrat nahoru |
|
|
Bob Site Admin
|
Zaslal: čt 09. listopadu 2006 9:22 |
|
|
Moc se mi líbí ta ochrana chipu před prachem. Kdybych si již před jejím uvedením foťák nekoupil, pak bych hodně hodně zvažoval ... ta cena je vzhledem ke značce a použitým technologiím podle mne naprosto likvidující konkurenci. Já bych klidně řekl, že je to nejlepší volba ze všech zrcadlovek na trhu ... myšleno těch pod 30 až 40 tisíc. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jurášek
|
Zaslal: čt 09. listopadu 2006 9:27 |
|
|
To určitě, on se vlastně prodává za stejnou cenu jako 350ka než ji stáhli kvůli nastupujícímu modelu, což bylo zatím dosud nevídané. No, jsem zvědavý, budu mít fotografický víkend , akorát teď nevím, co na to řekne můj kinofilmový Eos 50 Chuďátko _________________ Jirka |
|
Návrat nahoru |
|
|
xmsi
|
Zaslal: pá 10. listopadu 2006 14:11 |
|
|
400D stejne jako jeho predchudci trpi pomerne malym a tmavym hledackem, to muze po prechodu z EOS 50 trochu vadit, dale celkove ovladani, jinac vystup je naprosto dostacujici pro slusne 30x40 tisky, ovsem za predpokladu slusneho skla
ano, ceny klesaji, tesme se! _________________ kulihrasek, spise fotograf nez mykolog |
|
Návrat nahoru |
|
|
Bob Site Admin
|
Zaslal: pá 08. prosince 2006 10:23 |
|
|
Tož jedna velmi negativní zkušenost
www.fotovista.com alias zkušenosti s www.pixmania.cz
Nakupuji po internetu či telefonu několik let v ČR i jinde, ale takovouto hrůzu jsem v životě nezažil ani z 10% ... možná, že když se jim to povede tak je to ok, ale když se jim to nepovede, tak nejsou schopni vám nijak pomoci ... v životě jsem se nesetkal s takovým diletantsvím.
1. Objednávka ... OK
2. Platba předem !!!! ... no dobře
3. dodávka do 48 hodin na adresu, pokud ne, lístek do schránky, toto celkem třikrát ... nepovedlo se jim ani jedno z tohoto.
4. Po týdnu se chci optat ... dostat se na webu k člověku či nějakému kontaktnímu emailu nemožné. Mají hot line na pevnou linku - ta funguje ... pouze v pracovní době samosebou.
5. Zasilku mi prý nebyli schopní doručit a tak jí vrátili do Francie.
6. Zkontrolujeme společně údaje ... asi chyba telefonu ... ale na ten jsem to doručit nechtěl, že ... OK zkuste to ještě jednou.
7. Po týdnu ... kouknu na tracking zásilky ... dorazila z německa do Rican a tam byla odmítnuta a vrací se do Německa.
8. volám hotline ... "zásilku jste si nepřevzal!" ... "děláte si srandu?!" ... "zkuste jima zavolat..." ... "Já !?!?!? Děláte si srandu!?!?" ... "Já platil vám a vy jste odpovědní, s vámi mám kupní smlouvu !!!" ... "No ale s tím já nemohu nic dělat! To musíte..." ... "Prosim!?!?!?" ... "Možná bude problém s diakritikou, nebo řidič špatný, nebo..." ... "Prosim ?!?!?!?!!?!?!?" ... dál to tu popisovat nebudu ... dal jsem jim tři hodiny na nápravu situace.
9. nikdy více !!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|