Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Přesun webu dokončen
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 13. prosince 2006 0:49
  Předmět: Přesun webu dokončen
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Přesun webu je dokončen a po nějaké době se za námi přestěhovala i naše doména, takže teď už je to všechno hezky pohromadě na novém hostingu. Pokud jste v některém odkazu použili gigahosting.cz/~damyko, nemusíte to měnit, bude to fungovat dál.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 13. prosince 2006 9:27 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

čoveče, Lupo ... nechvá se to jako úplně přesunuté ... fakt od včera ani jeden nový příspěvek? Je to pomalejší než včera ráno. Občas problesk URL s gigahosting.cz. Jednou mne to samo odhlásilo!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: st 13. prosince 2006 9:47 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

...a furt si mě to nepamatuje - i když jsem při přihlašování zaškrtl "pamatovat si mě", když najedu na DAMyko znovu, musím se zase přihlásit.... Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 13. prosince 2006 10:17 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

1. Přijdu na hlavní stránku.
2. Přihlásím se.
3. Kliknu na Diskuse u tohoto příspěvku a jsem odhlášen Smile
4. Jdu na hlavní stránku.
5. Přihlásím se.
6. Kliknu na Diskuse u tohoto příspěvku a jsem přihlášen Smile
Alias při prvním vlezu se to chová jakože jinak a pak už to funguje ... URL je po celou dobu na stejné doméně, ale je to na stejném serveru?
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: st 13. prosince 2006 10:33 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Taky to popíšu podrobněji, snad to Lupovi něco napoví:

1. Zadám adresu DAMyka, tj. buď napíšu www.damyko.info do adresního řádku, nebo jednoduše kliknu na DAMyko v oblíbených položkách
2. Zobrazí se mi domovská stránka s adresou http://www.gigahosting.cz/~damyko/ForumA/portal.php
3. Přihlásím se a zvolím možnost "pamatovat si mě"
4. Vše normálně funguje jako dřív, počtu si nové příspěvky Smile
5. A teď jsou dvě varianty:
5a) Pokud dám "zpět na domovskou stránku", je vše O.K.
5b) Pokud odejdu z DAMyka někam jinam a pak se chci vrátit způsobem popsaným v bodě 1, musím se znovu přihlásit.

Různé problémy u Boba a umě přičítám tomu, že zatímco já mám MSIE, Bob má tuším nějaký jiný prohlížeč.. Question
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: st 13. prosince 2006 10:48 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Jinak - z toho, že mi domovská stránka oznamuje, že:
Registrovaní uživatelé: nikdo není přítomen
usuzuji, že ostatní mají problém s přihlašováním taky...
witch

PříspěvekZaslal: st 13. prosince 2006 11:08 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

u mne se zda byt uz vsechno ok..
Pantáta
Čestný člen

PříspěvekZaslal: st 13. prosince 2006 11:08 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Mně funguje zatím vše ok....
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 13. prosince 2006 11:32 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Kdepak Sleyi ... mám taky IE. Na rozdíl od tebe nikdy již nevidím gigahosting.cz v URL adrese, ale problém, který jsem popsal výše stále trvá.
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: st 13. prosince 2006 11:37 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Já už tam teď ten gigahosting.cz taky nevidím, ale jinak můj problém trvá taky Sad
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: st 13. prosince 2006 11:40 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Ha, už jsem to vyřešil: Měl jsem v oblíbených položkách pod odkazem "DAMyko" zadanou cestu:
http://www.damyko.info,
a když jsem si ji přepsal na
http://www.damyko.info/ForumA/portal.php,
tak je vše v pořádku!
Ufff... Smile
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 13. prosince 2006 13:18 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tož já když napíšu http://www.damyko.info tak se dostanu na gigahosting.cz... asi jsem to minule přehlédl ... toto je zdroj mého problému. Tohle http://www.damyko.info přesměrovává zatím stále na ten giga... Jinak to běží normálně zdá se Smile
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 13. prosince 2006 15:36 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Omlouvám se za chybu, při přejmenování webu jsem zapomněl přepsat jeden skriptík, který má na starosti to, že když zadáte www.damyko.info, tak se ocitnete na stránce portálu .../ForumA/portal.php. Chovalo se to pak tak, že jste se přihlašovali do domény gigahosting.cz ale ostatní stránky byly damyko.info a měly vás za cizí. Ještě jednou se omlouvám Embarassed
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Noviny Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: