Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Radek Doležal Čestný člen
Založen: 16. 07. 2006 Příspěvky: 485 Bydliště: Smrkový Týnec (okr. Chrudim)
|
|
Návrat nahoru |
|
|
mat60 Čestný člen
|
Zaslal: čt 21. prosince 2006 8:13 Předmět: Kniha: Houby, Ladislav Hagara, Vladimír Antonín, Jiří Baier, Aventinum, 2004 |
|
|
20. prosince 06, 14:49 Radek Doležal napsal: |
Nezdá se mně obrázek u helmovky krvavé č.159, str.197. Obrázky č.159 a č.160 mi připadají stejné (helmovka krvonohá) |
Nad tím jsem se taky pozastavoval , neboť je celkem znám. Na obou je myslím krvonohá.
Jinak je tento atlas parádní.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Bob Site Admin
Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: čt 21. prosince 2006 9:16 |
|
|
Jo, tu mám taky ... myslel jsem, že bych jí věnoval jako cenu do nějaké fotografické soutěže
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Lenochod Anonymní
|
Zaslal: út 05. srpen 2008 2:38 Předmět: Kniha Houby,LH,VA,JB |
|
|
Co se mi líbí:má široký záběr,popisuje velmi mnoho druhů. Co se mi nelíbí:je cítit uspěchaností,kvantitářstvím na úkor kvality,např. čirůvka dvoubarvá je pro samý přepal nějak jednobarvá,vůbec nevystihuje,co říká popis.Č. fialová je pro samý přepal nějak bledá,asi po nemoci.Kdybych ji neznal,podle tohoto ji neurčím.Všudypřítomnou snahu šetřit místem bez nadšení chápu.Mám ji teprve chvíli,encyklopedie od Reader´s Digest se více věnuje každé jednotlivé položce a mívá lepší fotky,je celkově elegantnější.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Lenochod Anonymní
|
Zaslal: út 05. srpen 2008 2:55 Předmět: Kniha Houby,LH,VA,JB |
|
|
Líbi se mi,že mimo májovku normální nafotili taky májovku flavidu.Ale měli to radši uvést aby to nemátlo.Holt pospíchali.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|