Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Kniha: Houby, Ladislav Hagara, Vladimír Antonín, Jiří Baier, Aventinum, 2004
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Nástěnka - Výstavy, přednášky, knihy, odkazy
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Radek Doležal
Čestný člen

PříspěvekZaslal: st 20. prosince 2006 14:49
  Předmět: Kniha: Houby, Ladislav Hagara, Vladimír Antonín, Jiří Baier, Aventinum, 2004
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Nezdá se mně obrázek u helmovky krvavé č.159, str.197. Obrázky č.159 a č.160 mi připadají stejné (helmovka krvonohá)

houby_hagantbai_aventinum.jpg
Houby; Ladislav Hagara, Vladimír Antonín, Jiří Baier; Aventinum, 2004; ISBN 80-7151-236-2

(doplnil admin)
houby_hagantbai_aventinum.jpg
   14.26 kB  
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
mat60
Čestný člen

PříspěvekZaslal: čt 21. prosince 2006 8:13
  Předmět: Kniha: Houby, Ladislav Hagara, Vladimír Antonín, Jiří Baier, Aventinum, 2004

20. prosince 06, 14:49 Radek Doležal napsal:
Nezdá se mně obrázek u helmovky krvavé č.159, str.197. Obrázky č.159 a č.160 mi připadají stejné (helmovka krvonohá)

Nad tím jsem se taky pozastavoval Laughing, neboť je celkem znám. Na obou je myslím krvonohá.

Jinak je tento atlas parádní.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt 21. prosince 2006 9:16 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Jo, tu mám taky ... myslel jsem, že bych jí věnoval jako cenu do nějaké fotografické soutěže Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Lenochod
Anonymní

PříspěvekZaslal: út 05. srpen 2008 2:38
  Předmět: Kniha Houby,LH,VA,JB

Co se mi líbí:má široký záběr,popisuje velmi mnoho druhů. Co se mi nelíbí:je cítit uspěchaností,kvantitářstvím na úkor kvality,např. čirůvka dvoubarvá je pro samý přepal nějak jednobarvá,vůbec nevystihuje,co říká popis.Č. fialová je pro samý přepal nějak bledá,asi po nemoci.Kdybych ji neznal,podle tohoto ji neurčím.Všudypřítomnou snahu šetřit místem bez nadšení chápu.Mám ji teprve chvíli,encyklopedie od Reader´s Digest se více věnuje každé jednotlivé položce a mívá lepší fotky,je celkově elegantnější.
Lenochod
Anonymní

PříspěvekZaslal: út 05. srpen 2008 2:55
  Předmět: Kniha Houby,LH,VA,JB

Líbi se mi,že mimo májovku normální nafotili taky májovku flavidu.Ale měli to radši uvést aby to nemátlo.Holt pospíchali.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Nástěnka - Výstavy, přednášky, knihy, odkazy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru