Časem by z toho bylo dlouhé vlákno, kde by bylo zpětně obtížné reagovat na starší příspěvky, proto musíme dělit. Fajn by bylo ještě jemnější třídění, tj. více fór (bohužel by to vedlo k nepřehlednosti) a nebo podfór (další modifikace a programování) ... řešení které nabízím je prosté s funkční ... Klíčová slova v názvu tématu. Tj, "každé" téma by začínalo nějakým standartním výrazem. Já třeba zamýšlel fórum o mikroskopii, ale je zřejmé, že by bylo jen o fórum více, ale na přehlednosti by to moc nepřidalo - spíše naopak. A tak se nabízí, začít každý název tématu "Mikro: " ... když si pak budeš chtít přečíst témata o mikroskopii, napíšeš do vyhledávače ono zaklínadlo a je to. Někde by pak asi měl být seznam těchto doporučených (tudíž moderátorama doplňovaných) zaklínadel. Myslím, že bychom i to fórum osvěty také zrušili a použili zaklínadlo "Osvěta: " a přesunuli to do fóra Houbárna. No a zaklínadlo k diskusi nad (ne)dostatky dané fotky ... třeba "Fotka: " ??? navíc by pak ten kdo zná zaklínadla věděl i proč to onen dotyčný zasílá - s jakým úmyslem.
vsem dekuji za reakce, rozhodne je beru a nemusite si brat servitky, konstruktivni kritiku si rad poslechnu
s temi prepaly a ostrym popredim souhlasim, je to castecne dane tim, ze je to oscanovany diak, moc neumim jak se scannerem, tak photoshopem, listy taha oci kvuli SW doostreni, prepal je mozna i na diaku, jeste jsem nepromital
nicmene zustava DOF a kompozice a tady si beru pouceni, kdo jiny by mel ocenit fotku houby nez mykolog, bezni fotografove mi k tomu moc nereknou, jen "houba no a?" ja budu dalsi prubezne prihazovat a budem dal diskutovat, jo? _________________ kulihrasek, spise fotograf nez mykolog
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory