Zaslal: po 12. února 2007 14:28 Předmět: Mille et un champignons
Vážení přátelé
Chcete-li mít ve své mykologické knihovně skutečný klenot, tak vám předtavuji knihu od Piera Rouxe : Mille et un Champignons. (1001 hub). Kniha mám přes 1200 stran a je zde popsáno a vyobrazeno na velkých fotografiích 1001 druhů hub. Velká většina fotografií jsou moc pěkně nafocené, dobře vystihující daný druh. Fotky jsou ve formátu 13x19 cm. Ke každému druhu je i nákres mikroznaků. Nevýhodou knihy je (alespoň pro mne ), že je ve francoužštině a je docela drahá (85 EUR), ale určutě stojí za to, tohoto francouzského "papouška" mít. Mám ji doma a nelituji, viděl ji i Martin Kříž, tak so ho můžete zeptat na názor. Více o této knize se dozvíte např. na této stránce. Knihu lze objednat přímo u autora na emailu : rouxvpi@wanadoo.fr , či pokud budete mít zájem tak přeze mne
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory