Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
omylem vymazaná data z karty
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Fotoradna - Fotíme houby a upravujeme obrázky
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
KarelH

PříspěvekZaslal: po 12. února 2007 16:03
  Předmět: omylem vymazaná data z karty
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

prosím, může někdo poradit? Včera jsem si omylem vymazal XD kartu s fotkami ve formátu RAW s Fujifilm FinePix S9500. Existuje program na obnovu dat tohoto formátu snímků?
děkuji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 12. února 2007 16:07 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Myslím, že existuje ... pokud jsi to již nepřepsal ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 12. února 2007 16:08 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Zkus přečíst tohle: http://www.fotografovani.cz/art/fo_tipytriky/obnova-ztracenych-snimku-1.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 12. února 2007 16:13 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Pročti hlavně tu diskusi ... viz http://www.stahuj.cz/utility_a_ostatni/bezpecnost/bezpecne_mazani/restoration/

snad by se mohl chytit Wink
KarelH

PříspěvekZaslal: po 12. února 2007 16:15 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

díky Bobe, já byl včera fotit ty hlívy hnízdovité - pořád tam jsou a jsou úžasný a pěkně narostly. Mám strach, aby mi do víkendu "nezestárly".
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Fotoradna - Fotíme houby a upravujeme obrázky Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru