Fotografie 1 - Bob - Sečervenání
Líbí se mi na ní: zajimava houba, tu asi clovek kazdy den nepotka
Nelíbí se mi na ní: spatny orez, bud vzit s okolim nebo jeste vice riznout
Celočíselně hodnotím od 0 do 100 počtem bodů: 50
Fotografie 2 - Bob - Utonutí
Líbí se mi na ní: snaha autora o vice nez dokumentarni foto
Nelíbí se mi na ní: orez, co je hlavni motiv? nejasne
Celočíselně hodnotím od 0 do 100 počtem bodů: 50 _________________ kulihrasek, spise fotograf nez mykolog
Líbí se mi na ní: Ostrost a perfektní zachycení detailů .... je to jako "živé" a samozřejmě nádherný exemplář.
Nelíbí se mi na ní: Ořez a pozadí jsou ale už o trochu slabší. Co se týká barevnosti, je to takové chudé, buď by to chtělo celé v hnědých tónech, nebo více barev, ale to by zas bylo na přesazování, nebo na "rekultivaci" okolí
Celočíselně hodnotím od 0 do 100 počtem bodů: 85
Líbí se mi na ní: Tahle fotečka rozhodně patří do kategorie "MykoArt" kde je dovoleno naprosto vše a neplatí žádná pravidla jak má houba správně vypadat, líbí se mi zachycení tvarů i efekt stupňovitého barevného přechodu barev v pozadí způsobeného pravděpodobně kompresí.
Nelíbí se mi na ní: Kdyby se úplně podařilo "zlikvidovat" spodní část ubíhající do "mlhy" a zůstala by pouze ta vrchní ostrá část na pozadí vrstevnicových barevných přechodů a byl by to "hustej art".
Celočíselně hodnotím od 0 do 100 počtem bodů: 60
Založen: 09. 11. 2005 Příspěvky: 2508 Bydliště: Klášterec nad Ohří
Zaslal: po 26. února 2007 23:53
Líbí se mi na ní: sečervená pěkně
Nelíbí se mi na ní: asi taky ten ořez
Celočíselně hodnotím od 0 do 100 počtem bodů: 90
Líbí se mi na ní: nevím
Nelíbí se mi na ní: ani taky nevím
Celočíselně hodnotím od 0 do 100 počtem bodů: 50
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory