Fotografie 1 - Pepa - Slizečka Porcelánová
Líbí se mi na ní: Příjemné měkké nasvícení, zachycení tvarů a přechodů barev uvnitř klobouku ... opravdu jak z porcelánu, jemné detaily na třeni ... prostě vzorově zaostřené.
Nelíbí se mi na ní: Zářící rozmazané pozadí, chtělo by to něco tmavšího, aby bílá houba lépa vynikla a možná i něco konkrétnějšího, než jenom rozlitá světla a když už ta světla, tak alespoň lépe barevně a jasově laděná.
Celočíselně hodnotím od 0 do 100 počtem bodů: 90
Fotografie 2 - Pepa - Kuřátka lososová
Líbí se mi na ní: Naprosto fantastický tvarově bohatý kousek
Nelíbí se mi na ní: Tady musím být na tebe trochu ostřejší, protože digitálními úpravami ostrosti jsi tomu dal "pěkně" na frak. V pravé části okolí se ti povedlo přejít s ostrostí plynule z popředí do pozadí, ale levá naprosto nesouhlasí s ostatními částmi fotografie. Na kuřátkách klesá ostrost směrem dozadu příliš prudce a ta rozostřená větvička uprostřed mi vůbec nedává smysl, okolní větévky blíž a dál jsou ostré a tato není.
Celočíselně hodnotím od 0 do 100 počtem bodů: 75
Fotografie č.1Pepa-Slizečka porcelánová
Líbí se mi na ní:ukázková atlasovka,super
Nelíbí se mi na ní:
Celočíselně hodnotím od 0-100 bodů.počtem bodů:100
Fotografie č.2Pepa-Kuřátka lososová
Líbí se mi na ní:ukázkové foto do kalendáře,zajímavý druh
Nelíbí se mi na ní:
Celočíselně hodnotím od 0 do 100 počtem bodů:80
Zaslal: so 10. března. 2007 20:36 Předmět: Re: Soutěžní fotografie sezóny 2006: Pepa
Fotografie 1 - Pepa - Slizečka Porcelánová
Líbí se mi na ní: Skoro všechno
Nelíbí se mi na ní: Skoro nic
Celočíselně hodnotím od 0 do 100 počtem bodů: 95
Fotografie 2 - Pepa - Kuřátka lososová
Líbí se mi na ní: Skoro všechno
Nelíbí se mi na ní: Skoro nic
Celočíselně hodnotím od 0 do 100 počtem bodů: 95 _________________ Baba-Jaga
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory