chtela jsem ji pridat k "Dřevnatka dlouhonohá - Xylaria longipes".. ale jelikoz si nejsem 100%-jista, radeji se ptam.. je-li, neni-li..
oproti fotkam na netu a tady mi ta moje prisla nejaka anorekticka..
Založen: 17. 10. 2006 Příspěvky: 464 Bydliště: okres Benešov
Zaslal: po 05. března. 2007 11:43
po 05. března. 2007 9:17 mat60 napsal:
Napadá mě perfektní stadium dřevnatky parohaté - Xylaria hypoxylon. Snad by to mohlo být ono, nevím.
tak presne to mne napadlo!.. protoze vim, ze tam nekde rostla v lete, nebyla jsem si uplne jista a za druhe jsem ji nikdy v tomhle stadiu nevidela.. mozna jsem na tom miste fotila v lete, kouknu se.. ale mohlo by byt.. _________________ witch mish <:3~
Založen: 17. 10. 2006 Příspěvky: 464 Bydliště: okres Benešov
Zaslal: út 13. března. 2007 15:21
tak to vypada, ze mat to odhadl spravne.. bude to drevnatka parohata.
fotku tech samych plodnic z leta jsem nenasla (asi jsem ji smazla).. ale dnes jsem skocila na misto, kde roste na parizku drevnatka parohata.. davam se foto z 10.2005 a dneska.. na kterych je jasne videt, ze se jedna o "dokonalou formu" d. parohate..
jeste jsem je skocila porovnat s temi, co jsou na fotkach vyse a jsou uplne stejne, stavbou, velikosti, strukturou..
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory