Sháním knihy a učebnice o stavbě hub, zejména mikroskopické. Prohledal jsem web a nenašel jsem v českých zdrojích nic. Proto jsem zabrouzdal kolem zeměkoule a nalezl tuhle zajímavou knížečku:
Morphology of Fungi Author: Mishra, Shubhrata R.
Year: 2005
ISBN : 8171419801
[ 23 cm., pp. viii+201, illus. ]
[ Price: RS. 525.00, US$ 12.35 ] ... na zahraniční knihu nezvykle nízká cena !!!
http://www.easternbookcorporation.com/moreinfo.php?txt_searchstring=9276
Odcitoval bych Main Features: Fungi are thallophtes that have no green plant pigment. Their body is generally called thallus, is either a single cell or a thread like structure. We can distinguish several hundred fungus species by the naked eye, but this has its limitations. This book is written to throw light on the world of microcosm lavishly abounding in extraordinary and aesthetically impressive forms opens before us.
Bohužel nemám možnost to zaplatit z Čech a tak jsem poprosil kámošku v LA a ta mi to objednala a zaplatila a nechalo poslat přímo do Čech. Doufám, že brzy dorazí a pak poreferuji více.
Každopádně, kdyby někdo věděl o nějakých skriptech kolem mikroskopie hub, budu vděčný alespoň za tip.
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory