Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Velikonoční oběd
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: ne 08. dubna 2007 22:35
  Předmět: Velikonoční oběd
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tož jsem byl dnes s Boletusem u toho Pantáty nafotit nějaké ty ucháče obecné ... pošlu v jiném příspěvku .... pak mne ale chlapci obdarovali půl taškou kačenek, a dokonce mi jich pár nechali utrhnout. No super! Děkuji! Pro ty kdo je stále hledá a nenachází, budiž vodítkem, že poblíž se mohou vyskytovat například ohnivce zimní. Ty byly už trochu unavený a tak jsme je nefotily. Ovšem tu velkou kačenu si prý vyfotit musím, taková se prý nenajde často ... no tak tady je fotka Smile ... no a já to jdu už jen zahustit a přilít víno a .....

37.37 kB    
8.4.2007 - Z Pantátových polností
Kacenaskacenkami.jpg
   Kacenaskacenkami.jpg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
flassch

PříspěvekZaslal: po 09. dubna 2007 18:16 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Doufám, že jste je u Pantáty nevyškubaly všechny Question Rád bych v Pantátově ještě nějaké fotečky pořídil, když tu jinde marně hledám Crying or Very sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru