Zaslal: čt 21. června 2007 8:25 Předmět: Prosím o určení
Prosím,prosím,nikdy jsem tuto houbičku nenašel.Tipuju ji na hlívu plicní.Je to možné?A vyfotil jsem ji na padlé bříze 27.5.Taky docela brzy.Poradíte?Fotky jsou z mobilu.Díky M.
Tak tohle jim jako Hlívu plicní ... stopro. Tenhle kousek je přímo typický. Občas ale ty potvory rostou zbarvené i tvarované jako ústřičná a pak je to na dlouhé diskuse.
Tak tohle jim jako Hlívu plicní ... stopro. Tenhle kousek je přímo typický. Občas ale ty potvory rostou zbarvené i tvarované jako ústřičná a pak je to na dlouhé diskuse.
Tak vám pánové díky.Dneska jsem se tam byl podívat,jelikož nejisté houby jen fotím a samozřejmě bylo po ní.Jen uschlé torzo.Ale na celkem frekventovaném místě a nikdo ji nesebral.Teď si to budu hlídat. Tak pro mě zase nový druh, který jsem dosud nesbíral,ještě jednou,dík M.
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory