Teď jsem jednu mega kosmatku také našel a vypadala asi tak jako ta tvoje Pepo. Na štítovitou má krátké chlupy, ale má. Mimo jiné jsem o pár metrů dál zcela jistě našel i ty mističky. Problém je, že když koukneš co je těch kosmatek druhů ... Matu tu kdysi linkoval německý klíč, ale ten je hned od začátku založen na mikroznacích...
Jsem se teď ve dvou kosmatkách taky vrtal pod mikrákem ... o jedné jsem byl přesvědčen že bude kosmatkou a o druhé, že bude něco jiného ... jenže ty chlupy jsou u ní pouze výrazně menší, ale jinak zcela stejné ... po víkendu to snad konečně dovalím sem ... Chtěl jsem se optat, jestli se ty jejich brvy chlupy nějak liší a jak ... protože jsem teď koukal na výtrusy nějaké mističky a má je prakticky stejné jako kosmatka ... nemáte nějaký zdroj informací na webu?
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory