Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Média už to rozjíždí...
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: čt 03. května 2007 16:10 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Já to viděl v televizi (i s Aničkou) a taky mi to připadalo jako plavák (nešišlám Smile )...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Martin Kříž

PříspěvekZaslal: čt 03. května 2007 21:45 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Já to neviděl, ale podle té fotky by to ten hřib plavý měl být.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Horst

PříspěvekZaslal: so 12. května 2007 12:58
  Předmět: TV Nova
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Nevěděl jsem o tom ale kamarádi v hospodě povídali viděl si ty křemenáče http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=10.05.2007&238m=d&238p=ODPOLEDNITN&238v=56266 Tak to asi pojedu zkusit nahoru, cože?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: ne 13. května 2007 18:59
  Předmět: Re: TV Nova

so 12. května 2007 12:58 Horst napsal:
Tak to asi pojedu zkusit nahoru, cože?

Já bych moc nejásal. Ona taková zahrada jako v reportáži je úplně o něčem jiném, než les. Jistě si pán nenechal v době sucha vyschnout trávník do žluta.
Horst

PříspěvekZaslal: po 13. srpen 2007 23:30 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

http://www.novinky.cz/domaci/cesi-loni-nasbirali-v-lesich-26-tisic-tun-hub_120640_0f4pq.html ne že bych zkoumal to množství nebo statistiku ale Damyko zmínit mohli
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 15. srpen 2007 1:37 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

po 13. srpen 2007 23:30 Horst napsal:
ale Damyko zmínit mohli

... za tu zdejší kritiku "odbornosti" jejich článků se ani nedivím. Wink
Radek Doležal
Čestný člen

PříspěvekZaslal: út 21. srpen 2007 7:54 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Dnešní Právo - na titulní straně - Houbařská sezóna je letos jednou z nejhorších (autor - vlastní zpráva). Houbaři zažívají jednu z nejhorších sezón. Po loňských žních letos v lesích jen paběrkují. A zdá se, že do konce prázdnin už to o mnoho lepší nebude. atd..
Kraken
Čestný člen

PříspěvekZaslal: čt 20. září 2007 8:37
  Předmět: Olomoucký Deník

Paseka: Obec pořádá první Mistrovství světa ve sbírání hub
Vášniví sběratelé hub budou moci v neděli v Pasece na Olomoucku poměřit své síly. Pořadatelé však pro ně nepřipravili jen tak ledajaké klání, ale rovnou Mistrovství světa ve sběru hub. Soutěžící se utkají v boji o největší houbu, nejhezčí exponát či krále hřibů. V jedné z kategorií budou rozhodovat diváci, řekl ČTK jeden z organizátorů akce Zdeněk Knápek. "Přemýšleli jsme o tom, že je hodně hub. Pátrali jsme na internetu, jestli někdo něco takového nedělá, že bychom se zúčastnili soutěže. Ale nikdo to nedělá, tak jsme se rozhodli mistrovství uspořádat sami," vysvětlil Knápek. Akce se koná zcela poprvé a pořadatelé vůbec netuší, jaký zájem vzbudí. Lidé si musejí houby nasbírat předem a mezi 14:00 a 16:00 je přinést do kulturního domu v Pasece. Vzhledem ke stávajícím houbařským žním by to neměl být problém. Účast není nijak omezena. Do soutěže ale nelze přihlásit houby zákonem chráněné, jedovaté nebo nevhodné ke konzumaci.

Tak co, zdejší borci, půjdete jim to ukázat? Laughing
Jurášek

PříspěvekZaslal: čt 20. září 2007 15:30 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

No jo v Pasece to pojede, vedle jsou nádherné kopce a hub spousta, přirovnal bych to tam tak trochu ke Kudláčkovu...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru