Založen: 08. 11. 2005 Příspěvky: 2638 Bydliště: Ústí nad Labem
Zaslal: čt 20. září 2007 14:44
st září 19, 2007 11:27 am Bob napsal:
Nechceš vidět aquizonatus?
Docela ano. Včera jsem viděl evosmus, tak proč ne další pecku do sbírky. Koukal jsem na mapu na Měděnec - vlakem to mám v dosahu. Akorát nemohu v sobotu. ...
Tak, klíč k podskupině Uvidini je přeložen a začleněn do struktury ... ještě jsou tam nějaké formátovací botky, ale další větev klíče rodu Lactarius je tímto v podstatě hotova. Takže kdo si to chce projít podle klíče MT Basso ... jsou tu hnedle 4 jazyky A samosebou jsem to udělal i zpětně, tj. klíč k podrodům doplněn, klíč ke skupinám a podskupinám vytvořen ... prostě klikejte a uvidíte. Chyby formátu zatím nehlašte - je jich moc a většinu odstraním příští týden, ale problém je trochu s překladem některých výrazů ... dám je tam ještě dnes formou příspěvku. Link na klíč podskupiny Uvidini: http://www.damyko.info/ForumA/viewtopic.php?t=3340
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory