Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
prosím, je to Strmělka mlženka?
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Určovna - Vše okolo určování hub
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Janana
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt 04. října 2007 20:44
  Předmět: prosím, je to Strmělka mlženka?
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Máme toho plnou zahradu, a zajímalo by mě, jestli je to strmělka, že bych ji ochutnala Embarassed

30.4 kB    
DSC_4496male.jpg
   DSC_4496male.jpg

40.78 kB    
DSC_4494male.jpg
   DSC_4494male.jpg
chalda
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá 05. října 2007 1:01 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tohle by měla být strmělka mlženka;-) Já jsem dneska našel desítky plodnic v čarodějných kruzích, docela paráda:-)
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 08. října 2007 10:32 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

a možná je to strmělka kyjonohá
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Jiří Véle
Čestný člen

PříspěvekZaslal: po 08. října 2007 19:53 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Bobe proč tohle, by mělo být něco jiného než mlženka Question
mat60
Čestný člen

PříspěvekZaslal: út 09. října 2007 8:52 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Já si ale mimo jiné taky myslím, že to je s. kyjonohá Very Happy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: út 09. října 2007 9:05 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

po října 08, 2007 6:53 pm Jiří Véle napsal:
Bobe proč tohle, by mělo být něco jiného než mlženka Question

protože má kyjovitý třeň Laughing Laughing Laughing Já samosebou nevím, která z nich to je, ale ten třeň ve mne vyvolává pocit, že by to mohla být i ta velmi podobné s. kyjonohá, která se liší právě tím třeněm a tuším i hustotou lupenů a víc už nevím Wink
Martin Kříž

PříspěvekZaslal: út 09. října 2007 14:16 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Mlženka téměř jistě.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: út 09. října 2007 14:48 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

prozraď Martine, čím se odlišuje? Parametr a hodnoty ... prosím prosím smutně tajpuju Wink
Martin Kříž

PříspěvekZaslal: út 09. října 2007 15:49 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

út října 09, 2007 1:48 pm Bob napsal:
prozraď Martine, čím se odlišuje? Parametr a hodnoty ... prosím prosím smutně tajpuju Wink

No - podle fotek nám zbývá pouze vizuální stránka věci. Idea
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: út 09. října 2007 16:55 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Laughing Laughing Laughing hnedle je mi to jasnější ... zase nevim Sad
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Určovna - Vše okolo určování hub Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru