Zdravím fotografující houbaře.
Nafotil jsem všechno co jsem v lese viděl. Poraďte kam a jak je mám uložit aby k nim měl přístup každý. Než si pořídím nějaký program na úpravu tak bych byl rád kdyby k nim někdo dodal názvy.Kdyby někdo chtěl nějakou fotku upravit abych viděl jak to má vypadat tak bych byl moc rád. Za případnou pomoc předem díky.
P.S.
Nedá se někde stáhnout nějaký volný program. Photoshop 7.0 není nic levného.
Dost obecné dotazy. Pokud chceš fotky sdílet, pak nejlépe na nějakém webu, který je k tomu určen a poskytuje uživatelům spoustu vymožeností.
Pokud jde o určení - ne všechno půjde. Každopádně fotku zmenšit pod 200 kB velikostí dat, maximálně tak 950 bodů šířky nebo 750 bodů výšky. A poslat každý druh samostatně jako nové téma do fóra Určovna.
Dost obecné dotazy. Pokud chceš fotky sdílet, pak nejlépe na nějakém webu, který je k tomu určen a poskytuje uživatelům spoustu vymožeností.
Pokud jde o určení - ne všechno půjde. Každopádně fotku zmenšit pod 200 kB velikostí dat, maximálně tak 950 bodů šířky nebo 750 bodů výšky. A poslat každý druh samostatně jako nové téma do fóra Určovna.
Jako program by pro začátek mohl statčit IrFan.
IrFan jsem již stáhl. Ale s tím dostupným uložením abych nemusel vytvářet vlastní www stránky bych potřeboval poradit.
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory