Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Co je to za pstřeň? ... Sírovec žlutooranžový
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Určovna - Vše okolo určování hub
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
LOJZA
Anonymní

PříspěvekZaslal: út 20. května 2008 12:10
  Předmět: PSTŘEŃ DUBOVÝ
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

JSEM AMATÉR A TAK NEVÍM CO JE TO ZA HOUBU ALE PŘIPOMÍNÁ MĚ PSTŘEŃ - TŘEBA MĚ PORADÍTE, VYROSTLO NA TRNCE - PODOBNE ŠPENDLÍKŮM ALE MODRÉ BLUMKY .HEZKÝ DEN LOJZA

165.91 kB    
P1040811.JPG
   P1040811.JPG
Jiří Véle
Čestný člen

PříspěvekZaslal: út 20. května 2008 12:20 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Toto je Lojzo Sírovec žlutooranžový Laetiporus sulphureus .Bobe je na přesun k sírovcům
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: út 20. května 2008 12:57 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Přesunu, ale ... neregistrovaní či noví uživatelé by byli dezorientováni. Takže to tu ponecháme nějakou dobu s tím, že až na to narazím příště, tak to přesunu. Lojzovi i ostatním ... pokud nemáte houbu určenou na 99.99% tak patří do fóra URČOVNA.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
LOJZA
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt 22. května 2008 23:08
  Předmět: Sírovec žlutooranžový
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

dekuji za odpoved a omlouvam se ze jsem si vase stranky lepe neprohledl a zaslal dotaz na nevhodne forum LOJZA
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Určovna - Vše okolo určování hub Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru