Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Luboš Čestný člen
Založen: 12. 03. 2006 Příspěvky: 569 Bydliště: Brno
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Horst
Založen: 30. 06. 2006 Příspěvky: 406 Bydliště: Klášterec nad Ohří
|
Zaslal: út 11. července 2006 22:14 |
|
|
pěkný, ta modrá je i v originále nebo je to taková černomodrá? nebo černá?
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Luboš Čestný člen
Založen: 12. 03. 2006 Příspěvky: 569 Bydliště: Brno
|
Zaslal: út 11. července 2006 22:19 |
|
|
Černá,černošedá,černomodrá bylo tam odhadem tak stovka plodnic a lehké barevné niance na nich byly pozorovatelné.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
jarda
Založen: 09. 11. 2005 Příspěvky: 676 Bydliště: Červený Kostelec
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Sley Čestný člen
Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 1594 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Zaslal: st 22. listopadu 2006 7:35 Předmět: Re: Bulgaria inquinans - Klihatka černá |
|
|
út 21. listopadu 2006 21:09 jarda napsal: |
Údajně to je jedlé, nevíte jak? |
No, i když jsem něco o "údajné jedlosti" této houby četl taky, asi by mě ani nenapadlo ji sbírat k jídlu - vždyť všude roste plno chutnějších a lépe vypadajících hub...
Pokud chceš ovšem zaexperimentovat, nebude ti bráněno...
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Bob Site Admin
Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: st 22. listopadu 2006 8:25 |
|
|
nóóó A pak že na javorech a pod nimi nic neroste Taková paráda !!!
|
|
Návrat nahoru |
|
|
jarda
Založen: 09. 11. 2005 Příspěvky: 676 Bydliště: Červený Kostelec
|
Zaslal: st 22. listopadu 2006 8:39 |
|
|
Pokud chceš ovšem zaexperimentovat, nebude ti bráněno...
Nějak nemám chuť , ale bylo by jich alespoň půl kila
_________________ jp. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Sley Čestný člen
Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 1594 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Zaslal: st 22. listopadu 2006 11:10 |
|
|
Mě by zase zajímalo, zda latinské rodové jméno (Bulgaria) má něco společného s Bulharskem
|
|
Návrat nahoru |
|
|
mat60 Čestný člen
Založen: 02. 12. 2005 Příspěvky: 2571 Bydliště: Paskov
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Jan Gaisler Čestný člen
Založen: 29. 08. 2006 Příspěvky: 735 Bydliště: Rychnov u Jablonce
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Jirka Kohl Site Admin
Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 1961 Bydliště: Kladno
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Michal Mikšík
Založen: 23. 03. 2006 Příspěvky: 810
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Forrest Run
Založen: 25. 01. 2011 Příspěvky: 409 Bydliště: Praha 10-Zahradní Město
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Oťas
Založen: 11. 03. 2007 Příspěvky: 368
|
Zaslal: pá 14. října 2011 20:54 |
|
|
pá 14. října 2011 16:32 Forrest Run napsal: |
i jsem je chutnal a připravil si je jako ústřice....zvláštní, nakyslá a zemitá, ale v celkovým součtu pozitivní a příjemná chuť! |
Hmm ... a smím se optati, jak obvykle připravuješ ústřice?
Není to totiž moje obvyklá strava, ale naposled (i předposled) jsem je vysrkával z ulit syrové, zakapané citronem (na Kubě jsem zakapával limetkou)
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Forrest Run
Založen: 25. 01. 2011 Příspěvky: 409 Bydliště: Praha 10-Zahradní Město
|
Zaslal: ne 16. října 2011 19:41 |
|
|
pá 14. října 2011 20:54 Oťas napsal: |
pá 14. října 2011 16:32 Forrest Run napsal: |
i jsem je chutnal a připravil si je jako ústřice....zvláštní, nakyslá a zemitá, ale v celkovým součtu pozitivní a příjemná chuť! |
Hmm ... a smím se optati, jak obvykle připravuješ ústřice?
Není to totiž moje obvyklá strava, ale naposled (i předposled) jsem je vysrkával z ulit syrové, zakapané citronem (na Kubě jsem zakapával limetkou) |
Spařit horkou vodou, nechat okapat, pak lehce osolit košer solí a decánko zakápnout buď vinným nebo jablečným octem, limetka/citrón bude určitě taky supr!
_________________ "Náhoda přeje připraveným!" |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Powered by
phpBB © phpBB Group
Copyright © DAMyko 2005-2021, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2021, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.
Správce stránek - Site Admin:
BoLuBol