Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
z tématu o Pavučinci plyšovém
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 28. července 2008 22:07 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

po 28. července 2008 14:41 mat60 napsal:
...nesl jsem to v pudle domů.
Houby se dají nosit asi v lecčems, ale co je to "pudla" si nějak nedovedu přestavit ... že by taška na pudla ? Rolling Eyes
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
mat60
Čestný člen

PříspěvekZaslal: út 29. července 2008 7:03 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

28. července 08, 22:07 Lupo napsal:
po 28. července 2008 14:41 mat60 napsal:
...nesl jsem to v pudle domů.
Houby se dají nosit asi v lecčems, ale co je to "pudla" si nějak nedovedu přestavit ... že by taška na pudla ? Rolling Eyes

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy. To jsem čekal Very Happy Very Happy Very Happy. Nejedná se o pudla, ale o pudlo nebo taky pudélko Very Happy. Plechová krabice. Původní význam byl ale asi plechový uhlák, tj. bedna na uhlí Very Happy .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: út 29. července 2008 20:26 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

aháá, koukám, že je to ve valašsko-českém slovníku původně jako měrná nádobka na brynzu Very Happy to na uhlí bude spíš putna
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 30. července 2008 10:52 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Laughing Laughing Laughing Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru