Vřele mohu doporučit internetový obchod na odkazu výše uvedeném od Michala. V pátek odpoledne jsem objednal fotomateriál na tomto webu a dnes již výrobky mám u sebe v kanclu přesně v 9:46 ! Co se týče cen, myslím si, že více než kladné. _________________ Jirka
Osobně mám stran nákupu veškeré fototechniky velice kladné zkušenosti s www.fotobalcar.cz - sice tam chodím osobně, ale přístup víc než kladný, ceny dosti příznivé, prodavači znalí a schopní poradit, pomoct, doporučit apod.
Už jsem tam kupoval 2 těla, filtry, objektivy apod. a nedám na ně dopustit i když jsem příznivec Nikonu ...
Mívají každou chvíli všemožné slevové akce apod. _________________ robi - www.houbareni.cz
Ono je třeba přihlédnout, ve kterém měsíci byl dán zde odkaz od Michala. V té době byl opravdu cenově nejlevnější na it-velkoobchod.cz. Dnes samozřejmě jsou ceny úplně jiné a obchodníci se předhánějí. _________________ Jirka
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory