Založen: 23. 01. 2006 Příspěvky: 173 Bydliště: PRAHA 12 Modřany
Zaslal: ne 20. července 2008 21:47 Předmět: Houbaření v Kerském lese
Cestou za rodinou k Českému Brodu jsem se v neděli ráno na hodinku stavil v Kerském lese . Jel jsem z Prahy po starý poděbradský , auto jsem zaparkoval asi 400m za motorestem Kersko ,hned u hlavní silnice. V rychlosti jsem si prošel svoje oblíbená místa , abych zjistil, že je to bídné a s myšlenkami ,kam se ještě mrknout tu v okolí ( napadala mi Semická hůra) jsem se za slunečného rána vracel k autu ( bylo půl deváté).
Jinam už jsem se nedostal
Nějaký "nedobrý spoluobčan (či spoluobčané)", nejenže mi vysklili zadní okno , ale komplet mi vybrali zavazadlový prostor... a bohužel toho nebylo málo , sportovní boty , helmy na kolo, rakety, oblečení atd...
Určitě nejsem jediný komu se to na houbách stalo či stane ,ale otráví fest
Berte tu mojí zprávu jako upozornění či varování....
..... s plným kufrem na houby nejezdit!!
Tak to je nemilé! Dnes jsem parkoval na mladoboleslavsku na opuštěném místě a celou dobu co jsem byl v lese jsem měl takovou předtuchu že se mi stane něco podobnýho....nakonec se nestalo nic, ale člověk nikdy neví ! V autě nikdy nenechávám nic co by mohlo zloděje lákat, přesto mi ho jednou taky vykradli, když jsem v okolí Kladna zaparkoval u lesa a na přední sedačce jsem nechal v uzliku zavázaný křemenáče.....takový krasavce !!!. To bylo před lety ještě ze starou škodovkou, naštěstí to jen vyháčkovali a vzali jen ty houby. Až u domova jsem zjistil že nemám peněžku s dokladama, kterou jsem ale obratem našel ležet pod sedačkou...vypadla mi z kapsy v autě než sem šel do lesa, takže v době řádění těch prevítů tam poslušně ležela... _________________ Jirka Kohl
Není nad to nechat v autě viditelně pohozený velký stahovák a pořádný psí náhubek včetně neodluxovaných psích chlupů On by i pak už někdo rozmyslel to sklo rozbíjet, když neví z které strany se na něj vyřítí čtyřnohý hlídač.
Zaslal: st 22. října 2008 3:15 Předmět: Houbaření v Kerském lese
Před asi dvěmi týdny jsme byl víceméně jen na procházce v oblíbeném lese za chalupou pana prezidenta (Klause, totiž v lánských lesích kousek za zámeckou oborou, hub jsme donesli akorát do čepice ) a během té nedlouhé doby mi někdo ukradl z auta blbou anténu. Bratru za kilo... Holt pro někoho malá domů, pro mě důchodce starost. I když bylo nádherně, krásný les, jel jsem domů otrávený jak moucha po špacíru po ocukrované muchomůrce...
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory