Ano je to hydrolíza, jak mne breca správně odhadl, ale do svého příspěvku zřejmě záměrně neposlal úplně všechno. Děkuji brecovi je to můj bývalí asistent _________________ prašivka
Admine díky, 40l hoblin, pilin co je50/50 borovice listnáč,8l pš. otrub, 8kg CACO3 rozmíchat v 50l vody, přidat0.1l lignohumátu zlepšuje výnos a častější nasazování ve st. míchčce pěkně homogenizovat dát na hromadu uležet na týden podle teploty, po několika dnach se oběví penicilium,nastoupá teplota50-60C dobrá zpráva a můžeme očkovat, nacpat to do mikroperforovaného obalu a dozrávárna na 10-14dní. Váha bločku2-5kg to ještě přesně nevím, závisí na tom výnos Tato kultura/mám ji Wolf/jsou dravé a dokáží si udržet pozici. Mám zájem na rozšíření okruhu am. pěstitelů a následně kulinářů. Zdravin všechny i admina Boba
Založen: 14. 06. 2009 Příspěvky: 1 Bydliště: moravsky svaty jan
Zaslal: pá 19. června 2009 21:02
dobry den pani Olga. Volam sa vlado.chcel by som sa opytat na tu hydrolizu uz som to skusal ale nepodarilo sa teplota vystupila asi na 70c ale nevidel som ten penicilinum ale hromada stmavla.tak som to naockoval ale nerastie to objavily sa musky .sadba nema tusim ziadnu sancu .pisete ze to nacpete do sacku prave rozmyslam ci som to nemal este sterilizovat.tak prosim o radu dakujem za odpoved .ps. to som skusal hlivu ,da sa tento postup pouzit aj pri shiitake.
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory