Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Břeclav
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Houbárna - Povídání si o houbách a houbaření
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: út 28. dubna 2009 15:17
  Předmět: Břeclav
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Mezi Břeclaví a Valticemi je nádherný les. Borovicový, listnatý, dubový s chlupatými číškami, paráda !!! Komplet celý les je převrtaný prasatama - bohužel jsem nenašel co oni jo. Má to háček ... do 10 cm hloubky je to tu komplet suchý Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Joeking

PříspěvekZaslal: út 28. dubna 2009 15:52 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Ta dubová část (tedy hlavně kolem zámečku Rendez-vous) je z mého pohledu úžasná. Mimo jiné jsem tam našel Spogipellis delectans S. litschaueri, Inonotus andersonii, I. dryophilus, Sparassis laminosa takže pro milovníky dřevokazných hub úplný ráj Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Yohaness

PříspěvekZaslal: út 28. dubna 2009 16:20 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

A to teprve kdybyste věděli co je tam hmyzu! Jedno z nejbohatších míst v ČR, tenhle kout jižní Moravy. Mám to tam moc rád.... Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Houbárna - Povídání si o houbách a houbaření Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru