Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Houbová poloha
Jdi na stránku 1, 2  Další
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Fotoradna - Fotíme houby a upravujeme obrázky
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Michal Mikšík

PříspěvekZaslal: st 29. března. 2006 12:32
  Předmět: Houbová poloha
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tak takhle to může vypadat když se fotí houby, viď Martine ?!

78.75 kB    
CRW_2958C.jpg
   CRW_2958C.jpg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Pantáta
Čestný člen

PříspěvekZaslal: st 29. března. 2006 12:36 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Potvrzuji Laughing

Takhle nějak jsem vypadal když jsem v sobotu fotil ve Stromovce ty hlívy - do toho déšť a nechápající pohledy kolemjdoucích lidí ... Laughing
mat60
Čestný člen

PříspěvekZaslal: st 29. března. 2006 12:43 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Já u toho obyčejně ležím Laughing Laughing Laughing.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Martin Kříž

PříspěvekZaslal: čt 30. března. 2006 22:41 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Jen škoda, že není vidět, cos tam zrovna fotil... Laughing
Martin Kříž

PříspěvekZaslal: čt 30. března. 2006 22:46 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Pantáta napsal:
... a nechápající pohledy kolemjdoucích lidí ... Laughing

To je to, co asi nejvíc nesnáším. Člověk chce v klidu fotit a furt ho někdo očumuje. To je problém fotografování hlavně u fregventovanějších cest. Řeším to tak, že počkám, až dotyčný odejde, a pak se k foťáku rozvalím nanovo. Má s tím někdo podobnou zkušenost? Laughing Laughing
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 31. března. 2006 7:52 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Mám! Jeden fotí a druhý dělá volavku opodál Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Luboš
Čestný člen

PříspěvekZaslal: pá 31. března. 2006 9:38 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Jednou jsem fotil houby v podobné poloze u tramvajové zastávky. To byly komentáře. Jinak je mi celkem jedno co si v danou chvíli kdo myslí, vidím houby a vše ostatní je mi jedno.
Jirka Kohl
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 31. března. 2006 22:09 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Martin Kříž napsal:
Pantáta napsal:
... a nechápající pohledy kolemjdoucích lidí ... Laughing

To je to, co asi nejvíc nesnáším. Člověk chce v klidu fotit a furt ho někdo očumuje. To je problém fotografování hlavně u fregventovanějších cest. Řeším to tak, že počkám, až dotyčný odejde, a pak se k foťáku rozvalím nanovo. Má s tím někdo podobnou zkušenost? Laughing Laughing

Uplně tu samou Exclamation a nejvíc mě dorazí když chci fotit a zahlídnu nějaký lidi jak vočumujou tak se seberu a zmizim - někde počkam až taky zmizeji a jdu dokončit dílo a pak se ohlídnu a ... oni (ty samý) na mě čumí znovu Shocked Shocked Shocked
Kateřina Jakšová

PříspěvekZaslal: so 01. dubna 2006 21:07 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Já fotím vlastně velice krátce, ale je mi upřímně jedno, co si kolemjdoucí myslí. Dneska jsem k údivu asi tří procházejících se rodinek fotila vkleče v blátě, zároveň Evičce lezl po ruce hlemýžď a ona si s ním hezky
povídala.
"Co to tam máte?" "Houbu." "Oni rostou?A vy je fotíte?Ukažte!" Tak projedu fotky zpětně, ukazuju je rodinkám. Podívali se a mlčky od nás odcouvali pryč.
Pak mi to došlo! Čekali hřiby a já tam měla jen ušiska, jehnědky, penízovky a zelenej sliz! Laughing A Eva s hlemýžděm na slizské ručičce je možná dorazila Very Happy
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 03. dubna 2006 8:31 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Boleťáku, včera jsem tě našel zalehlého u nějaké houby, mám tě tu vystavit?
Mirkawolf

PříspěvekZaslal: po 03. dubna 2006 10:08 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Martin Kříž napsal:

Jo, to taky znam. Ja mivam dva psy zaparkovane nekde u stromu, ja se krcim nebo valim pred houbou s fotakem a lidi okolo chodi a vyznamne se na sebe divaji, jako ze jsem nejake pochybne individuum. Obvykle se snazim pockat, az vsichni vypadnou a pak zacnu fotit, ale pokud uz tam nekde lezim a fotim, tak pak uz to neresim, at si trhnou nohou. Smula je, ze kdyz si neprohlizeji me, tak se vetsinou zastavi a zacnou si prohlizet psy a to uz nekdy vstat musim Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jirka Kohl
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 03. dubna 2006 14:32 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Bob napsal:
Boleťáku, včera jsem tě našel zalehlého u nějaké houby, mám tě tu vystavit?
Klidně Smile
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt 20. dubna 2006 7:47 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Poznáte co Boletus fotil kousek od Mimoně?

93.99 kB    
Boletus.jpg
   Boletus.jpg
Jirka Kohl
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt 20. dubna 2006 8:27 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

To bych taky rád věděl... Mr. Green
Nejspíš Kyjovečka ale jaká to se už asi nedovim - nebo jó Question

141.77 kB    
23.10.2005 081.jpg
   23.10.2005 081.jpg

132.87 kB    
23.10.2005 062.jpg
   23.10.2005 062.jpg
Tuřín
Čestný člen

PříspěvekZaslal: ne 23. dubna 2006 23:06 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Sakra to vypadá pěkně! Nebylo tam prosím pěkně staré spáleniště?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Fotoradna - Fotíme houby a upravujeme obrázky Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru