Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Houbaření na Mimoňsku
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Houbárna - Povídání si o houbách a houbaření
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: ne 31. května 2009 17:49
  Předmět: Houbaření na Mimoňsku
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Vsadil bych boty, že jsem tu měl téma o houbaření na Mimoňsku, ale je fuč Sad Co se asi stalo !?!?!?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Lenochod

PříspěvekZaslal: st 03. června 2009 0:11 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

No jo,já nevidím dole pod stránkou ty čísílka 1 až xx,vím,žes tam měl něco ohledně Skelný huti.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 03. června 2009 7:16 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tak to jsem rád, že nejsem blázen Smile Nic méně, kde to je? Rolling Eyes Shocked Crying or Very sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Philco

PříspěvekZaslal: pá 05. června 2009 17:09 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

st 03. června 2009 8:16 Bob napsal:
Tak to jsem rád, že nejsem blázen Smile Nic méně, kde to je? Rolling Eyes Shocked Crying or Very sad

Tak si udělej nové, ne?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 05. června 2009 20:49 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Laughing Jde o to, co se stalo, že to zmizelo. A co všechno? Nic tu nesmí samo od sebe zmizet. To je ten problém Rolling Eyes Sad
Kraken
Čestný člen

PříspěvekZaslal: pá 05. června 2009 23:40 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Zmizelo toho asi víc. Taky bych vsadil boty, že příspěvek v tématu Krušné hory označený číslem 1. zdaleka nebyl první. Ostatně z textu to jasně vyplývá. Podle mě tam chybí několik stránek. Confused
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Martin Kříž

PříspěvekZaslal: so 06. června 2009 0:46 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tak asi tyhle stránky červivějí. Very Happy
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: ne 04. října 2009 7:45 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tož včera procházka nedaleko skelné hutě ... pár křemenáčů několik starších kozáků, jeden hřib peprný, mnoho muchomůrek červených, nějaké drobné helmovky, tu a tam penízovky kuželovité, několik hřibů smrkových, a jedna velká bělavá houba - snad nějaká čirůvka. Jinak nic, tedu až na krásnorůžky a tu a tam čerstvý březovník obecný.
Ve vysokém lese ani Ň ani ň Sad Vše v nestarých březových náletech se smrkem a borovicí, asi je to tam prosvětlenější či co. Jinak vcelku vlhko, tož snad to přijde brzy.
lesánek

PříspěvekZaslal: ne 04. října 2009 12:52 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Když už jsme u toho mizení stránek, tak téma Kuriozitky taky zmizlo.
Kraken
Čestný člen

PříspěvekZaslal: ne 04. října 2009 22:29 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

ne 04. října 2009 12:52 lesánek napsal:
Když už jsme u toho mizení stránek, tak téma Kuriozitky taky zmizlo.
Jasně, to už se řešilo jinde. Confused Konkrétně tady: Ztracená témata - ztracené příspěvky
lesánek

PříspěvekZaslal: ne 04. října 2009 22:59 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tak dobře, toho tématu jsem si nevšimnul
Joska

PříspěvekZaslal: pá 04. prosince 2009 10:52 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tak houbaření na Mimoňsku? Sice jsem se sem chystal, ale nakonec víkend 5.-7.6. ve Skelné huti se musel obejít bez houbaření. A tak z toho nakonec byla jen nutná zastávka při cestě do Jablonce, kdy jsem si mezi Bílým křížem a Dolní Krupou musel odskočit. Ale příští rok to určitě napravím!

189.62 kB    
IMG_0315.JPG
   IMG_0315.JPG

181.61 kB    
Sorry za nestylové fotky...
IMG_0313.JPG
   IMG_0313.JPG

Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: út 10. srpen 2010 5:24 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Skelná huť v plné hřibovém proudu ... co krok to hřib Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Houbárna - Povídání si o houbách a houbaření Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru