Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Anketa na domovské stránce
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Copajetotuto

PříspěvekZaslal: po 03. dubna 2006 16:14
  Předmět: Anketa na domovské stránce
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Jak je mým blbým zvykem mám zas jeden pošťuch:-))
Anketu na domovské stránce stránce navštívilo zatím jen 7 lidí, a jak se mi zdá, o moc víc jich nebude. Co kdyby byla nahrazena? Nabídl bych jako inspiraci již zde kdesi zmiňované kliknutí pro návštěvníky ve skladbě: Jsem 1) mykolog profesionál, 2) mykolog amatér, 3) mykofág (houbožrout, houbosběrač), 4) Hřibojed (houby s chladičem mě děsí) Question Question Question Laughing Pokud to neprojde, tak ji tady přidávám sám

Naposledy upravil Copajetotuto dne po 03. dubna 2006 16:24, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 03. dubna 2006 16:23 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

OK. Akorát oprava, anketu nenavštívilo pouze sedm lidí, ale pouze sedm se jí zúčastnilo, předpokládám, že ostatním je to fuk, čož je taky odpověď. Jen tím zkoumám o co by případně byl či nebyl zájem do budoucna. Návrh ankety beru - super myšlenka. Má někdo ještě nějaké kategorie pro kterou by chtěl v připravované anketě hlasovat?

Jinak ... tak vidíš, že budovat lze i bez znalostí Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Copajetotuto

PříspěvekZaslal: po 03. dubna 2006 16:25
  Předmět: A už je to tam hihihi

takže klofu se jako první.
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 03. dubna 2006 16:29 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Jestli chceš aby to bylo na titulní straně, pak to tam dám. Ale buď tam a nebo někde jinde - třeba v Přišel jsem si pokecat. Né každý čte všechna fóra a tohle fórum je pro vývoj a nikoli pro pokec. Tož jen jak? Já jen aby se to jako neminulo účinkem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Copajetotuto

PříspěvekZaslal: po 03. dubna 2006 16:30
  Předmět: Prosba

Prosím Bobe, nějak jsem neopravil počet dnů trvání. Tak pokud to nebudeš dávat na domovskou stránku, tak pls zkus mi tam cvaknout 1 měsíc. V úpravě už nelze do ankety zasáhnout Crying or Very sad
Copajetotuto

PříspěvekZaslal: po 03. dubna 2006 16:31
  Předmět: Asi

by to bylo nejlíp na domovský straně. tam to nikdo neobejde. BTW možná, že by se tam ještě hodilo přidat cosi ve smyslu "Houby jsou mi šumafuck"
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 03. dubna 2006 16:32 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

OK dáme to na domovskou stránku, tady to tedy ale zruším, ať se nám to nemotá. V každém případě. Má někdo ještě nějakou kotegorii, která není zahrnuta?
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 03. dubna 2006 16:35 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Lupo, až sem zavítáš ....zkus tu anketu smazat ... já ji celou smažu přes Upravit a cvaknu Odeslat a ona je tam znova Smile
Copajetotuto

PříspěvekZaslal: po 03. dubna 2006 16:36
  Předmět: Eště

mě napadla kategorie "Houby? Znám! Tím jsme umývali tabuli!"
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 03. dubna 2006 16:41 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Bob napsal:
Lupo, až sem zavítáš ....zkus tu anketu smazat ... já ji celou smažu přes Upravit a cvaknu Odeslat a ona je tam znova Smile

Smazáno ... Zatržítko "Delete pool" Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 03. dubna 2006 16:43 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Jardo, on sem totiž stejně nechodí asi nikdo, kdo o houby nemá nějaký zájem, takže to bychom mohli vynechat. Ostatní je asi OK. Jen bych nerad, aby se to potom bralo jako nějaký pádný argument pro další směr webu - to jen tak dopředu řečeno. Rád bych, aby tento web patřil těm, a o jeho osudu rozhodovali ti, kteří ho aktivně tvoří a nikoli ti, kteří si jen tak kliknou v anketě. Takový je můj názor, ale jenom můj a tudíž není rozhodující, tak jen doufám, že to nevyvolá diskusi jiným směrem.
Copajetotuto

PříspěvekZaslal: po 03. dubna 2006 17:25
  Předmět: No chápu

sice tvou obavu, ale přecijen. nemá hlavní slovo na vebu administrátor? Vono asi není špatné vědět pro koho něco dělám. Jestli to nějak upraví mou práci je ale především moje věc Smile Ale jinak doufám, že to nějakou diskuzi vyvolá. Jinak by ta anketa byla na nic.

Takže kategorie

1) Mykolog profesionál (páč mě to živí) neboli ten, kdo se profesně zabývá houbami
2) Mykolog amatér (páč mě to baví) neboli ten, kdo projevuje hlubší zájem o houby. Jako rozlišovací znak bych vzal třebas znalost alespoň 50 ti latinských názvů hub.
3) Mykofág ("Houbožrout" a houbosběrač). Neboli ten, kdo nepatří do prvních dvou kategorií, ale jeho okolí za ním pravidelně chodí, neboť je znám jako ten, kdo rozeznává "všechno".
4) Hřibojed (jak to nemá zezdola ďurky je to jedovatý) neboli běžný houbař který rozezná kromě hřibovytých i lišku a tu a tam možna něco dalšího
5) Odpírač ( Je to jen shnilá hlína) pozná že to co držíme v ruce je houba, ale je mu jasné, že kromě těch z TESCA se jiné nejedí, páč jsou jedovatý.
6) Co je to (houbu používá v koupelně a víc už není schopen rozeznat)

Prosím bobe nepleť se, že na tyto stránky nikdy nezablůoudí nikdo krom houbařů. Také jsou tu interneťáci, kteří prolezou vše.

A krom toho na základě našeho chatu mě napadá i následná Anketa Smile japa jsem na tom s konzumací hub.

1) bez houby by nebyla denní potrava úplná
2) Mám je rád.
3) Jím je
4) nemám je rád
5 Nevzal bych to do úst

Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: út 04. dubna 2006 8:23 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

OK, ntak nějak to udělám. Akorát nevidím velký rozdíl mezi jedničkou a dvojkou ... na papíře/displeji ano, ale ve skutečnosti je to asi stejná sorta. Poslední dvě kategorie asi nějak spojíme protože hlasovat může jen ten kdo je registrován a lze předpokládat, že ten kdo je registrován se o houby prostě nějakým způsobem zajímá. Náhoubou registraci bych vyloučil.
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: út 04. dubna 2006 8:44 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Jardo, klidně si tu anketu o pojídání hub i s velmi detailnímy volbami vyhlaš v novém fóru o houbách v kuchyni - Kuchař.
Průzkum toho kdo sem chodí bych ve stručnosti viděl asi takto:
1. Zabývám se mykologií na profesionální úrovni
2. Někde mezi houboznalcem a mykologem
3. Zkušený houboznalec - sbírám či rozeznávám desítky druhů
4. Houbař sbírající převážně klasické houby
5. Houby mne více méně až tak moc nezajímají

Samosebou to nějak příkrášlím v Tebou navrhovaném stylu Wink Co ty na to?
Copajetotuto

PříspěvekZaslal: út 04. dubna 2006 9:18
  Předmět: V podstatě souhlasím

Asi je to tak nějak, jak jsem to myslel.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru