Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Mykokvíz-01 ?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Houbárna - Povídání si o houbách a houbaření
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Míra

PříspěvekZaslal: st 15. července 2009 21:35 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Vždyť jsem psal houbu, a ta je neživotná a na houby se ptáme CO jsi našel, ne KOHO jsi našel Wink . Z tohoto důvodu je mi tedy nápověda nejasná. Podle tvé reakce se zdá, že to žádná houba není Sad .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kuzma

PříspěvekZaslal: st 15. července 2009 23:08 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tak jsem strávil příjemnou hodinku s Bobovo kvízem.Přes šupiny na Lycoperdon mammiforme a křemenáčův třeň jsem se do stal až k editačně upravené fotce opěrné zdi z KB bloku,načež jsem si řekl,že to radši nechám koňovi Laughing Každopádně jsem zvědav,co z té Bobovo fotky nakonec vyleze Shocked Shocked Shocked
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Jirka Kohl
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 15. července 2009 23:32 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

čt července 16, 2009 0:08 Kuzma napsal:
...Přes šupiny na Lycoperdon mammiforme a křemenáčův třeň jsem se do stal až k editačně upravené fotce opěrné zdi z KB bloku....

Very Happy Very Happy Very Happy

Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt 16. července 2009 6:47 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Ja přesně to myslíš s těmi výtrusy Wink ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Jirka Kohl
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt 16. července 2009 8:46 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Nijak špatně Very Happy Jen mě tak napadlo jestli to nejsou výtrusy H.uťatovýtrusnýho, poněvač vim že si ho měl nedávno v ruce. Wink
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt 16. července 2009 10:32 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

OK, jsou to výtrusy Wink Dal jsem na podložní sklíčko vysypat choroš hlízovitý. Naprosto bombově naprášil, a jak rourky ležely na skle, tak tam nenaprášil. Výtrusy udělaly nádherný negativ rourek Smile A tak jsem si ty hromádky výtrusů vyfotil pod mikrákem se spodním přisvícením a bočním nasvícením halogenkou. Ve fotošopu jsem už jen upravil barvu pozadí a je to. Vážně jsem myslel, že to hned poznáte ... ale kdo by vlastně čekal fotku z mikráku, že jo Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Houbárna - Povídání si o houbách a houbaření Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru