Zaslal: st 15. července 2009 21:35
Vždyť jsem psal houbu, a ta je neživotná a na houby se ptáme CO jsi našel, ne KOHO jsi našel . Z tohoto důvodu je mi tedy nápověda nejasná. Podle tvé reakce se zdá, že to žádná houba není .
Založen: 19. 05. 2009 Příspěvky: 68 Bydliště: Hrádek u Rokycan
Zaslal: st 15. července 2009 23:08
Tak jsem strávil příjemnou hodinku s Bobovo kvízem.Přes šupiny na Lycoperdon mammiforme a křemenáčův třeň jsem se do stal až k editačně upravené fotce opěrné zdi z KB bloku,načež jsem si řekl,že to radši nechám koňovi Každopádně jsem zvědav,co z té Bobovo fotky nakonec vyleze
OK, jsou to výtrusy Dal jsem na podložní sklíčko vysypat choroš hlízovitý. Naprosto bombově naprášil, a jak rourky ležely na skle, tak tam nenaprášil. Výtrusy udělaly nádherný negativ rourek A tak jsem si ty hromádky výtrusů vyfotil pod mikrákem se spodním přisvícením a bočním nasvícením halogenkou. Ve fotošopu jsem už jen upravil barvu pozadí a je to. Vážně jsem myslel, že to hned poznáte ... ale kdo by vlastně čekal fotku z mikráku, že jo
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory